facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mama Support

Mama Support

Info

Doula Support
1-daagse cursus 'Positief Bevallen'
Postpartum Support

Geschiedenis

Eendaagse Geboortecursus - Complete Zwangerschapscursus - Doula Support - Kraamtijd Support

"Ik wil dat jij positief terug kunt kijken op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode, want een blije mama is een blije baby!”
Liefs Mandy Brummel



"IN BLIJDE VERWACHTING ~Met Mama Support bereidt jij je samen met je partner ontspannen en met vertrouwen voor op de komst van je kindje. Met de 1daagse zwangerschapscursus, doula- of postpartum support, kies jij een vorm van ondersteuning die bij jou /jullie past. Want een BLIJE MAMA is een BLIJE BABY!"
Adres:
Telefoonnummer: 0652446684
Stad: Wehl



op zoek naar gerelateerd: Positief bevallen cursus, Doula Ede
Recensies
Super goede begeleiding gekregen van Mandy. Wij hadden de prive-cursus en Mandy is bij ons aan huis geweest om ons te helpen om de onzekerheid van Marjolijn mbt haar vorige bevalling een plek te geven. De rust en het vertrouwen dat zij heeft overgedragen was erg prettig. Ook toen bleek dat het een ziekenhuisbevalling zou worden, heeft ze tijd buiten de cursus om voor ons vrijgemaakt om ons ook hierbij te ondersteunen en tools te bieden om ook die ervaring aangenaam te maken. Wij hebben erg veel aan haar gehad. Een warme, persoonlijke en rustgevende ervaring!!! Gerard en Marjolijn
We hebben er bewust voor gekozen om deze review na de bevalling te schrijven. De privé cursus is het beste wat we konden doen voor de voorbereiding van onze bevalling. Nadat bekend werd dat we ingeleid zouden worden meerdere keren contact gehad met Mandy voor extra tips. Mandy staat altijd voor je klaar en neemt alle tijd om ervoor te zorgen dat je in je bubbel blijft. Ook heeft ze enorm veel kennis waarmee ze alle vragen heel zorgvuldig en meedenkend kan beantwoorden. Ze straalt een enorme rust uit die we mee hebben genomen naar de bevalling. We hebben dankzij deze cursus een zeer positieve terugblik op onze bevalling. Je krijgt alle tools mee om de regie in eigen handen te kunnen houden. Dit geldt voor beide ouders. Kortom; absoluut een aanrader!!
Hele fijne cursus!! Je leert meer over de verschillende fases van een bevalling en je krijgt hele bruikbare, praktische tips. Mandy vertelt alles heel rustig, duidelijk en neemt echt de tijd voor je. Ze geeft je het vertrouwen dat alles goed komt. De cursus Positief Bevallen is echt een aanrader.
Positief Bevallen’ is een ontzettend fijne cursus voor stellen die behoefte hebben aan praktische tips en handvatten om met name op het mentale stukje gedurende de bevalling grip te krijgen. Wat ons enorm heeft aangesproken tijdens de cursus is de heldere informatie, de praktische oefeningen en tips en de rol van de partner hierin! Helaas kon de cursus door de lockdown niet op locatie plaatsvinden. Maar desalniettemin heeft Mandy ons zeer positief verrast met de online ‘versie’. We voelden ons al snel op ons gemak en hebben de cursus als heel prettig ervaren in de voorbereiding op de bevalling!
Mandy heeft een warme, natuurlijke, transparante en kundige manier van begeleiden/coachen. Hiermee heeft ze ons geholpen de bevalling met meer vertrouwen tegemoet te gaan. Wij bevelen haar cursus “positief bevallen” of individuele opfriscursus dan ook van harte aan! Stijn & Inge
Mandy is een ontzettend fijne vrouw. We hebben een privé cursus bij haar afgenomen en dat is erg goed bevallen. Ons kindje ligt in stuit en ze heeft ons hier bruikbare oefeningen voor mee gegeven om hem te laten draaien. Ook verder heeft ze in deze privé cursus echt naar onze specifieke situatie gekeken, verder op weg geholpen, adviezen gegeven waarmee we rekening kunnen houden in het ziekenhuis, ademhalingstechnieken, massagetechniek, etc. Dit geeft meer rust en vertrouwen in het tegemoet gaan van de bevalling/keizersnede. Mandy zelf is een nuchtere en lieve vrouw. In onze ogen geen "zweverig" persoon, maar absoluut wel ruimdenkend! Mocht iemand in mijn omgeving een doula of bevallingscursus zoeken, dan zal ik Mandy zeker aanraden!!
Wij zijn heel blij dat we deze cursus bij Mandy gevolgd hebben, het is fijn om te weten hoe een bevalling verloopt en wat er dan allemaal in je lichaam gebeurt. Welke fases je tijdens een bevalling doormaakt en wat je allemaal kunt doen om zo goed mogelijk te ontspannen. We hebben veel geleerd! Vooral die massagetechnieken zullen goed van pas komen ; Mandy is heel professioneel en heeft de cursus heel fijn ingedeeld. Het waren twee gezellige avonden met een relaxte sfeer vol waardevolle informatie en tips. Ook is het heel fijn dat de rol van de partner aan bod komt. Zo wordt hij/zij ook betrokken in de voorbereiding in aanloop naar de bevalling. Wat kan hij/zij doen om de bevalling zo fijn mogelijk te maken en om te ondersteunen? De handout die we na de cursus meekregen zullen we zeker nog een paar keer doorlezen als voorbereiding op de bevalling. Nogmaals bedankt voor het delen van al je kennis, tips en tricks. Wij gaan vol vertrouwen en positiviteit de bevalling tegemoet :
Wij zijn mandy heel erg dankbaar. We hebben de positief bevallen privecursus bij haar gevolgd en vonden deze heel erg fijn. Tijdens de cursus hebben we zo veel geleerd en hebben we samen gewerkt aan ons beeld en onze kennis van bevallen waardoor we ons echt voorbereid voelde. Ook mijn partner voelde zich na de cursus echt voorbereid hij had praktische ding die hij zou kunnen doen en daarnaast groeide het vertrouwen in elkaar omdat we samen konden oefenen met bepaalde technieken. Toen uiteindelijk mijn bevalling helemaal anders zou gaan lopen als dat ik gewenst had was mandy er weer om ons te helpen voorbereid de inleiding in te gaan. Ze gaf mij de informatie die ik nodig had en het vertrouwen dat ik het kon. We hebben goede en fijne bevalling gehad en dat komt ook zeker door de ding die we van mandy hadden geleerd.
Erg leerzame cursus en heel leuk gegeven door Mandy Brummel. De cursus is een goede voorbereiding voor de bevalling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid