facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mama Maakt outlet

Info

Welkom op mijn pagina.
Hier vind je alle creaties die ik maak en tegen een kleine prijs verkoop.
Op= op.
Alle items zijn nieuw, ongedragen en met de hand gemaakt.

Adres:
Stad: Dronrijp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Wad tot Stad, Van Wad tot Stad - Issuu, Van Wad tot Stad adverteren, PC krant Franeker, Franeker Courant online
Recensies
Op vrijdagmiddag tegen 1600 uur besteld: kreeg ik om 1700 uur een telefoontje met de vraag of ik misschien een foutje had gemaakt bij de bestelling: 1x XL en 1x M. Inderdaad foutje, bedankt! Volgende dag beide perfect verpakt bezorgd en de prijs was beter als bij de importeur. Prima service en reden om terug te komen.
Super service goed verpakt en top aanbiedingen! Ik hou ervan!
Zeer ruime keuze herenkleding. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, zonder zich op te dringen.
Het retour proces werkt voor geen meter. Kleding terug gestuurd. Ruim 2 weken wachten en nog steeds mijn geld niet terug. Denk na voor je besteld!
Fijne winkel met behulpzaam en zeker niet opdringerig personeel. Je kunt ontspannen kleding passen met een lekker kopje koffie of thee erbij. Ik zou het iedereen aanbevelen. Voor de mensen die wat verder af wonen, kijk ook even in de online-shop voor mooie aanbiedingen.
De juiste merken...voor een nette prijs....het gehele jaar door aanbiedingen....net geweest jas en twee truien gehaald. Onderbroek kado! wij zijn altijd tevreden over de service!
Netjes ontvangen met een kop koffie en net zo netjes geholpen! Hier komen we zeker weer voor mijn kleding!
Fijne winkel haal voortaan hier alles, ben je in 1x klaar. Tof personeel die je goed helpt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid