facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mama-Ja Zwanger & Baby

Mama-Ja Zwanger & Baby

Info

Gemeente Westland & Den Haag
• Cursus NatuurlijkZwanger
• Do-In zwangerschapsyoga
• Moxa-therapie bij stuitligging
www.mama-ja.nl

Geschiedenis

Wat doet MAMA-JA!

MAMA-JA helpt zwangere vrouwen bij de voorbereiding van hun bevalling door het geven van de praktische en complete zwangerschapscursus NatuurlijkZwanger, zodat je met zelfvertrouwen en goed voorbereid de bevalling in gaat. De combinatie van zwangerschapsyoga, Do-In, shiatsu-massage en coaching maakt de cursus uniek!

Ligt de baby “niet goed’….
Dan kun je kiezen bij MAMA-JA voor moxa-therapie deze therapie vanuit de Chinese geneeswijze kan helpen de baby beter te positioneren voor de bevalling. 50% tot 75 % van de baby’s draait in de buik door middel van moxa-therapie!

Ook na de bevalling biedt MAMA-JA de cursus NatuurlijkMama aan. In deze cursus leer je de effecten van babymassage, de ontwikkelingsfases van de baby, lichaamstaal, functie en oorzaken van huilen en de invloed van geboortetrauma en vroeggeboorte.

Voor losse Do-In zwangerschapsyoga ben je bij MAMA-JA ook op het juiste adres! Do-In is een yoga vorm die je kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, je kan voorbereiden op de bevalling en je herstel na de geboorte kan bespoedigen.

Kijk voor extra informatie op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan! www.mama-ja.nl

Adres:
Telefoonnummer: 0624133930
Stad: Honselersdijk



op zoek naar gerelateerd: Do-In Yoga Westland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid