facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mama Essi

Mama Essi

Info

Bij Mama Essi kun je genieten van heerlijke, authentieke gerechten uit diverse Afrikaanse keukens!!!

Geschiedenis

Mama Essi is an African Restaurant located in the heart of Rotterdam. It is
a stylish, contemporary restaurant, serving a modern African menu with dishes that taste as good as they look.

Our aim is to show our passion for good food through our creativity, presentation and combination of flavors. Including different types of aroma.
Mama Essi is a dynamic business so we take every compliment and comment seriously, this helps us to continually improve the quality of our dishes and service we offer our diners.

We welcome you to come and check our modern settings and a quality or food in our open kitchen. We pride ourselves for quality food as all our food are carefully selected and freshly cooked in this open kitchen where you can even witness our chef at work.
DO NOT TAKE OUR WORD FOR IT JUST VISIT US.

What’s the occasion?

Choosing the right venue for your event can be challenging to say the least. Let us take the worry away, as we set the scene to suit you. Whether you are hosting a corporate event, a big birthday celebration or an intimate social gathering, we will tailor a solution to your needs. From your own private bar, to drinks and delicious canapés, to sit down meals Mama Essi is the place



"Mama Essi"
Adres: Hillelaan 19 , Rotterdam 3072 JC, NL
Telefoonnummer: 06 17246524
ln.isseamam@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Hillelaan 19
Postcode: 3072 JC


Openingstijden

Dinsdag: 14:00-23:00
Woensdag: 13:00-23:00
Donderdag: 13:00-23:00
Vrijdag: 13:00-23:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 13:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: mama essi menu, mama essi reserveren, mama essi groupon, mama essi recensies, mama essi afrikaans restaurant, afrikaans restaurant rotterdam, mama essi iens, mama essi tripadvisor
Recensies
Ik kwam hier samen met een vriend van mij eten. Hij bestelde fufu met kip en ik Jerk Chicken. Mijn vriend vond het oprecht een van de lekkerste gerechten die hij ooit heeft gehad en ikzelf vond het de lekkerste rijst en kip die ik heb gehad. De gastvrouw kwam hartstikke geïnteresseerd over en hield ook een praatje met ons. Ze gaf ons beiden zelfs gratis African Fanta. Als je lekker West-Afrikaans wilt eten raad ik deze plek zeker aan en de volgende keer dat ik in Rotterdam ben kom ik ook zeker terug.
Gezellig, ongedwongen sfeer, fijne bediening en heerlijk gegeten! Dank je wel Mama Essi!
Beste Afrikaans restaurant van Rotterdam. Het eten is zeer smaakvol, precies goed gekruid, lekker heet ook. Hier hoef je niet over te peinzen, gaat naar Mama Essi voor een lekkere maaltijd. Vergeet niet de geroosterde geit en het gember drankje te bestellen.
Wat een geweldig leuk restaurant ! We hadden online gereserveerd en werden vriendelijk ontvangen en naar "onze tafel" begeleid. We waren met vieren. Twee een rijsttafel en twee ieder zijn eigen keuzes uit het uitgebreide aanbod van West-Afrikaanse gerechten. Lekker gegeten! Een extra compliment voor de bediening, voorkomend, vriendelijk en ondanks de drukte toch tijd voor een vriendelijk praatje.
Erg lekker Afrikaans eten en drinken. Personeel was gastvrij en erg vriendelijk. Een aanrader!
Gisteren fufu met lightsoup en chicken besteld. Was echt super lekker! Ik heb geluk dat ik pittig eet want ik wist niet dat het zo pittig was maar was echt heerlijk
Al een paar keer wezen eten hier en het valt elke keer op hoe slecht de service is, maar nu hebben ze het echt bont gemaakt. Dit is mijn eerste review ooit. Bestelling geplaatst om het af te halen, eerst is de bestelling zogenaamd niet doorgekomen maar het geld was wel afgeschreven en moesten daar zelf achterkomen, zij namen geen moeite om het ons netjes te melden. Dus nog een bestelling geplaatst 2x betaald voor hetzelfde daar aangekomen is het recept van een van de gerechten veranderd terwijl dat op het menu niet stond aangegeven. Thuis uiteindelijk besloten om ze toch te bellen en vriendelijk te vragen of ze het kunnen voorbereiden zoals het op het menu staat. Geen gehoor gekregen en zo in mijn oor opgehangen. Je hebt in Rotterdam gelukkig andere Afrikaanse restauranten en ze mogen bij Mama Essi een woordje Nederlands gaan leren, zolang in Nederland en niet eens normaal kunnen communiceren.
Ik heb hier vandaag samen met een vriend gegeten. Het eten was super lekker en je kreeg grote porties. Ik heb nog niet vaak zo lekker gegeten! De bediening was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Op het einde nog een praatje gemaakt met de gastvrouw ze was een hele lieve vrouw en had ons nog een gratis drankje gegeven. Het is echt een aanrader om te eten als je een keer in Rotterdam bent en ik kom hier zeker een keer terug.
Ik had hoge verwachtingen na het kijken van alle tiktok videos. 2 gerechten besteld maar ohhhhh zo viess en die rubber wat je erbij krijgt wat naar speculaas smaakte. Ik ging over mijn nekk gewoon. Allebei gerechten weggegooid was niet te eten. Messchien ligt het ook aan de smaken maar na het 1x geprobeerd te hebben voor mijn nooit meer!
Het was een gezellig bezoek! Een prachtig restaurant met heel vriendelijk personeel. De Jollof en Fufu zijn enkele van de bestsellers en zeker aan te raden. Ik heb onwijs gelachen met Monique. Daarbij kan je ook genieten van een prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. Je wordt warm verwelkomd waardoor je je meteen comfortabel en thuis voelt.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mama Essi.

Rotterdam afrikaans

openingstijden, locatie, vervoer. Hillelaan 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mama Essi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mama Essi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mama Essi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé de Smaak van Afrika Eetcafé de Smaak van Afrika 2 km Heerlijk gegeten. En wat een sfeervol restaurant. Zo leuk. Fijne vriendelijke mensen ...
Viva Afrika Viva Afrika 2 km Eten was heerlijk. Heerlijk genoten.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid