facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Malima-Cosmetics

Malima-Cosmetics

Info

Malima heeft een volledig beauty concept voor de professional met Skincare, Wellness & Spa en Make-up producten.

Geschiedenis

Malima Cosmetics, het Nederlandse merk met een uniek en volledig concept op gebied van Skincare, Wellness & Spa producten voor de professionele markt.

De Skincare lijn is speciaal vervaardigd op huidbehoefte. De gebruikte huididentieke ingrediënten bieden intensieve verzorging en effectieve huidverbetering.

De Wellness & Spa producten hebben een weldadige geurbeleving en bieden ultieme huidverzorging waarvan het effect nog lang voelbaar is.

Adres: Tolstraat 12A, 7482 BD Haaksbergen
Telefoonnummer: 053-5738916
Stad: Haaksbergen
Route: Tolstraat 12A
Postcode: 7482 BD



op zoek naar gerelateerd: Malima producten online, Malima baby, Malima 36
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hair by Kelly Hair by Kelly 1 km Toppertje hoor! Geeft advies en denkt goed met je mee.
Mooi Institute Mooi Institute 2 km Kom bij MOOI Institute voor het weglaseren van mijn baard. Mooie salon oo het nieuwe ...
Mrs. Kitty Mrs. Kitty 3 km Fijn geholpen, met veel tips, om konijnen te trimmen. Bedankt Marieke!
DA Drogisterij & Parfumerie De Veldmaat DA Drogisterij & Parfumerie De Veldmaat 3 km Ik had een navulflesje met parfum van mijn overleden moeder. Ik vroeg Francis of zij...
Recensies
Ontzettend fijne producten, top service, netjes verpakt en altijd optijd geleverd!
Zeer prettige producten die doen wat ze beloven. Voor elke huid wat wils, van de meest gevoelige tot makkelijke! Aangename geuren die niet overheersen en fijne texturen. Fijn dat er bij elke lijn een serum is en 2 "soorten" crèmes een wat dikkere en een wat vloeibare voor mensen die niet van volle producten houden. Ik ben fan!
Gisterenmiddag na een gezellig telefoontje met Aline een bestelling geplaatst en vanochtend de producten al ontvangen. Ik werk graag met dit bedrijf en deze producten; goede kwaliteit, goede prijzen en het enthousiasme waarmee gewerkt wordt is erg aanstekelijk :-
Fantastische producten, kwaliteit voor een mooie prijs. Voor elk huidtype wat, van serum, crème , emulsion tot maskers. Ook de bodybutter en scrub echt aan te bevelen.
Super fijn product. Geen rode en droge huid meer. Snap niet waar die mening vandaan komt en ik vindt dat je waar krijgt voor je geld! Ik ben super fan en wordt heel blij van de producten van Malima en meerdere mensen met mij.
Mijn vrouw had enorme uitslag na het gebruiken van de producten. Erg jammer. Was een slecht kadotje
Fijne producten om mee te werken en zeer tevreden over de feedback
Eerlijke cosmetica, die de huid in goede conditie brengt en houdt.
Goede kwaliteit! Zeer tevreden met het resultaat
Goede producten erg fijn in gebruik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid