facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makro

"Makro is de groothandel voor ondernemend Nederland. In onze zeventien vestigingen is groots inkopen eenvoudig. Makro is er voor alle ondernemers; van kantoor tot café en van sterrenrestaurant tot detailhandel.Het assortiment is uitgebreid. Bij ons vind je de meest verse vis- en vleessoorten uit binnen- en buitenland. En de beste groenten en fruit uit eigen land én de meest exotische soorten van over de hele wereld. Horecabenodigdheden, keukenapparatuur, kleding en elektronica: Makro is ook ijzersterk in non-food. Voor een uiterst scherpe prijs. Naast ons productaanbod ondersteunen we horecaondernemers met aanvullende services. Hiermee ontzorgen we onze klanten en dragen we bij aan het succes van hun onderneming."
Adres: Brem 4, 5684 PB Best
Telefoonnummer: 0900-2025300
Stad: Best
Route: Brem 4
Postcode: 5684 PB



op zoek naar gerelateerd: Benzineprijs Makro Best, Makro Best benzine, Makro Best assortiment, Makro Best zonder pas, Makro Best openingstijden, Parkeren Makro Best, Dieselprijs Makro Nuth, Makro benzineprijs Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hagu Horeca Groothandel Hagu Horeca Groothandel 2 km Mijn eerste bezoek voor deze bedrijf. Ik moest wachten bij de Bali bijna 40 minuten d...
Recensies
Bijna meer tanks niet in gebruik dan wel..........slechte zaak lijkt mij!
Een paar maanden geleden hier geshopt. Heel aftandse boel. Vandaag alleen maar getankt. Bij deze betaalautomaat kun je niet betalen met je smartphone!!!!! Ook aftands dus.
Echt een zooitje. Restaurant eerder dicht. Embalage altijd gekloot. En dan hebben we het nog niet over bepaalde voorraad die altijd op is. 3 bedrijven van mij kopen hier in. Mijn advies; weer netjes inkopen bij de Sligro.
Ook daar ben ik geweest het is wel heel groot maar de personeel is ook heel vriendelijk behulpzaam het is de moeite waard om terug te gaan ze hebben ons heel goed geholpen.
Vis is echt lekker en vers. Daarnaast ook nog eens goedkoop. Aanrader!
Net bij makro best geweest, stofzuiger stond op de kopstelling met bord erbij prijs 83.95. Kom bij de kassa 119.00. Zonder BTW. Ben naar de klantenservice gegaan, hele vriendelijke meisjes, belde naar de afdeling daar gaven ze aan dat de prijs wel klopte. Ben terug naar de afdeling gegaan om te controleren en toen was het bord weg gehaald. En geen personeel te bekennen, vind het heel kinderachtig en klant onvriendelijk.
Goedkoopste tankstation in Best en regio noord van Eindhoven. 24/7 tanken zonder Makro pasje. Alleen pinnen, geen contant. Heb geen luchtpomp voor de autobanden kunnen vinden. Gratis parkeren.
Dat vanuit Makro Best zelf dat alles daar rommelig is en dat de spullen niet goed bij wordt gehouden waardoor het heel erg rommelig is .
Aanzienlijk kleinerassortiment dan breda. Alsnog een tweede trip moeten maken om alles te krijgen wat ik nodig had..
Donderdag, 22 juli, verse mosselen gekocht. Zaterdag, 24 juli, wil ik ze gaan eten. Blijkt houdbaarheid datum 22 juli te zijn. Heb ze dus maar weggegooid. Ik had idd op de verpakking moeten kijken. Maar je mag toch aannemen dat je bij een groothandel geen mosselen koopt die op dag van aankoop al op de datum zijn! Schande van de visafdeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid