facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makkum Centrum

Makkum Centrum
Adres: Markt 3, 8754 CM Makkum, Nederland
Staat: Friesland
District: Súdwest-Fryslân
Stad: Makkum
Route: Markt
Huisnummer: 3
Postcode: 8754 CM


Recensies
Mooi dorp met prachtig centrum van zeer oude panden waarvan vele een monument zijn. Mooi grachtjes. Centrum is gezellig en overzichtelijk. Het is er gezellig om even te rusten op één van de vele bankjes en er is genoeg horeca om iets te eten of te drinken. Makkum is de moeite waard om goed te bekijken met een wandeling. Mooie ruime parkeerplaats net voor het dijkje dat langs de haven loopt naar het centrum. Wij genoten van een heerlijke lunch bij restaurant de Zwaan. Heel gastvrije en vlotte bediening. Ook binnen waren de toiletten dik in orde. Erg gezellig interieur. Ook het terras was gezellig om te zitten. De prijs van de lunch en het drinken waren prima. Een aanrader is dit restaurant. .
Mooi karakteristiek plaatsje met een leuke haven en wandelmogelijkheden.
Mooi historisch centrumpje . Maķkum is niet groot maar heeft genoeg horeca voor lekker eten en een avondje in de kroeg doorbrengen. Lekkere en goede bakker met super suikerbrood en oranjekoek. Goede slager.. Jumbo supermarkt, meerdere kappers en kleine winkeltjes. Zomerdag veel toeristen die bij het strand verblijven, een haven en mooie fiets routes om de omgeving te verkennen. En als je geen fiets bij je hebt zijn die altijd te huur bij Rinia fietsen in t centrum van Makkum.
Leuke plaats en daar houdt het bij op.nHorecaplein moet gereorganiseerd worden.
Leuk historisch centrum, op maandag veel winkels vroeg dicht.nGelukkig konden we een Grutte Pier drinken bij De Zwaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid