facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makkelie auto's

Makkelie auto's

Info

HMakkelie auto's
In- en verkoop van gebruikte auto's
maandag t/m zaterdag geopend
aflevering mogelijk met een nieuwe APK
Ook voor import en export

Bij ons bent U aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare occasion.

Adres: Kruisweg 1539, 2142 LB Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 023-5551268
Stad: Cruquius
Route: Kruisweg 1539
Postcode: 2142 LB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Wie een auto koopt voor fietsgeld moet niet verwachten lang zorgeloos te kunnen rijden. Met dit in mijn achterhoofd heb ik hier in 2017 een gifgroene opel combo gekocht voor 1650,- Bij thuiskomst gelijk groot onderhoud gegeven, distributieriem en achterremmen vervangen. Beetje uitgemest gepoetst en opgeleukt. 3 jaar aan een stuk met vlag en wimpel door de APK en nooit wat mee gehad toen verkocht voor 1750,- Nu 6 jaar later rijd het ding volgens de RDW nog steeds rond met geldige APK. Wie een beetje verstand van autos heeft kan hier een leuke okkasie scoren voor weinig. Geen dag spijt gehad van m'n groene kikker.
4x één auto gekocht en ben super tevreden aardige verkoper
Mijn trouwe autootje ingeruild voor een zg goede occasion. Nou niet dus. Storing op storing dus doffe ellende. Mooie praatjes maar koop er alsjeblieft geen auto. Voor je thuis bent heb je al ellende en kan de anwb gebeld worden. Resultaat....temperatuur sensor stuk, storing motorsysteem catalisator, drukgroep, stuurbekrachtiging enz enz. Spijt als haren op me hoofd dat ik me trouwe auto daar ingeruild heb. Staat nu bij de garage en als het te duur wordt sta ik echt op de stoep!!!
Waardeloos, auto gekocht in totaal nog geen 2 weken plezier van gehad. Na 2 reparaties verder telefonisch contact gehad meerdere malen en je wordt gewoon van het kastje naar de muur gestuurd + er worden valse beloftes gedaan. Eindstand: vele euro’s lichter en auto weg moeten doen.
Heb hier een Opel vectra gekocht die een verse apk had , terwijl alle 4 de schokbrekers lek waren de ruitenwissers op waren en de claxon ook , en de volgende dag viel mn eind demper eraf , daarbij komt nog dat de motor meer olie als brandstof verbruikt. Maar heb wel afleveringskosten betaald a 150 euro , dus ben hiermee flink opgelicht en zeker niet tevreden , zal hier dan ook nooit meer terugkomen
Auto gekocht waar uiteindelijk een van de achterdeuren niet dicht kon, waar de achterremmen- schijven en blokken moesten worden vervangen en waar de airbag het na een week niet meer deed. Alleen maar liegen om geld te verdienen.
Ik heb ook een auto daar al driemaal gekocht en nog nooit zo goed geholpen. Ze zijn transparant en ze zijn bereid bij een probleem je te helpen. Wat mij echter opvalt hieronder bij een aantal die een slechte recentie heben gegegevn dat diegene op meerdere bedrijven sfgeven. Het is tegenwoordig erg makkelijk om iets naars op te schrijven maar je bent een flinkerd als je gewoon contact opneemt voordat je iets schrijft. Makkelie voor mij een dike vette 10
Prima plek voor als je opgelicht wil worden. Ze hebben meerdere zaken waar ze al jaren mensen oplichten. Ik was van ver gekomen om een auto te bekijken gisteren maar auto viel van ellende uit elkaar. Goed opletten hier.
Bij deze autohandelaar een rhd mini cooper gekocht om een rally mee in Schotland te rijden, aardige gasten en een net wagentje voor een leuk prijsje
Een onafhankelijke vaktechnische jury heeft unaniem besloten de jaarlijkse prijs voor meest onbetrouwbare en slechte " autoverkoper en werkplaats" voor de derde opeenvolgende jaar toe te kennen aan sjaggeraar Makkelul auto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid