facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makeover Factory

Makeover Factory
"The Makeover Factory is many things.Firstly, we are a styling company for all costume wishes.We also rent out to stylists and events from our great styling stock.Party people are also welcome!Currently we work on appointment.We offer stock containing original pieces from 1900 to now. And every other dress code beyond your wildest dreams.We are specialized in tailored design and styling that dares to differ. Our field of work lies in event concepts, collaborations and all other festivities.Our services contain hand styled wigs, professional Make-up & SFX. We provide the weirdest, wildest makeovers you can think off. The sky is the limit.We are the life of the party.We are the Makeover Factory."
Adres: Aalsmeerderweg 101t , Aalsmeer 1432 CJ, NL
Telefoonnummer: 020 760 9660
Stad: Aalsmeer
Route: Aalsmeerderweg 101t
Postcode: 1432 CJ



op zoek naar gerelateerd: Alternatief Kostuum
Recensies
Een geweldige ervaring! Wij werden door Monique heel warm ontvangen en hebben hier een superdag gehad! Als je op zoek bent naar een unieke ervaring voor een teambuilding of een uitstapje met vrienden is dit een ideale plaats. We waren met 10 personen en hadden allemaal een verschillend idee van wat voor makeover we wouden. Het team van The Makeover Factory heeft gelet op alle details. Zeker een aanrader!
Wat is het een feest om bij de Make-over Factory te zijn. Zoveel kostuums en opties heb je nog nooit gezien! Afgelopen weekend hebben wij van de styling en kostuums van the Make-over Factory mogen genieten. Wij hebben de kostuums gehuurd voor een festival maar of je nu privé of zakelijk op zoek bent voor styling, this is the place to be!
Wat een heerlijke plek om jezelf om te toveren voor welk feest dan ook! Een hele loods vol; stijlvolle kostuums, gekke pakjes, mooie jurken, kleurrijke kettingen, strakke riemen, passende schoenen. You name it, they have it. Altijd enorm relaxed en vol ideeën, die je eigen creaties net ff dat extraatje meer geven! Of je nu met 10 man als fanfare naar Carnaval gaat of een Amy Winehouse en Axl Rose koppel bent of ABBA! Alles kan en niks is te gek.
MakeoverFactory is een top kostuum bedrijf die professioneel en goed werk aflevert. Monique Ebbs is de grote vrouw achter het kostuum zei heeft mij met veel liefde en zorgzaamheid geholpen om een prachtig pieten kostuum te vinden voor 3 dagen opnames van een nieuwe Sinterklaas film. Voor al m’n aankomende producties ga ik terug naar haar. Dankjewel Monique
Heel leuk geholpen en heel leuk veel leuke kleding gehad voor Burning Man! Echt een aanrader! Monique en Ton zijn super lieve en stijlvolle mensen: 5 sterren
Ik had een fotoshoot in Circus thema, de kleding die ik daarvoor bij the MakeOverFactory heb gehuurd is top! Ze hebben heel veel en alles wat je nodig hebt voor specifieke shoots. We zijn goed geholpen, de kleding zag er goed uit, het was schoon en uniek! Heel erg bedankt MakeOverFactory!!
Het hele internet afgezocht voor een plusfour. Een broek uit lang vervlogen tijden en Kuifje gaat er op één album na immer in gekleed. Uiteindelijk gevonden bij The Makeover Factory. Je waant je op de zolder bij oma, maar dan in een enorme loods vol met werkelijk de wonderlijkst kledingstukken. Een absolute aanrader.
Het assortiment is ontzettend uitgebreid en ik heb mijn photoshoot projecten gestyled met kleding van TheMakeOver Factory! Verschilende thema shoots zoals Geisha tot aan Fashion/Editorial shoots. De samenwerking en service met personeel is fijn en hierdoor kom ik er graag terug om iets exclusiefs in huis te halen. Mijn bedrijf Love2Braid staat voor Fashion hairstyling met exclusieve vlechtkapsels en daarbij sluit het assortiment van The MakeoverFactory helemaal aan.
Enorme collectie van kleding, genoeg om uit te kiezen. Fijne mensen en erg behulpzaam. De kleding paste perfect bij mijn school opdracht, heb er zeer veel profijt van gehad. Monique bedankt voor de studenten korting! Ik kom zeker nog eens terug. Groetjes Sue
Wat een Walhalla aan verkleedkleding is hier te vinden! Voor een festival in het thema circus/ burning man hebben we de hulp ingeschakeld van the makeover factory. Met onze maten zijn zij vast aan de slag gegaan om toffe kostuums klaar te hangen. Tijdens het doorpassen mochten we nog even rondsnuffelen en hebben we prachtige kostuums samengesteld. We waren aan het stralen in onze kostuums op het festival! Tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid