facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makemyday bruidsjurken

Info

Een kapitaal betalen voor een bruidsjurk die je enkel 1 dag draagt? Niet bij make my day! Je kunt zo mooi zijn voor minder!

Geschiedenis

Waarom zoveel geld betalen voor een jurk die je slechts 1 dag draagt? Natuurlijk wil je stralen op de mooiste dag van je leven, maar dit hoeft toch geen kapitaal te kosten?
Ik ga graag de uitdaging aan met toekomstige bruiden om voor een lager budget toch een schitterende bruid te zijn!
Zelfs op maat gemaakte jurken zijn mogelijk voor een ongelofelijke prijs!

Adres: Mahatma Gandhiweg 166, 9649 BR Muntendam
Telefoonnummer: 0641500168
Stad: Muntendam
Route: Mahatma Gandhiweg 166
Postcode: 9649 BR



op zoek naar gerelateerd: Trouwjurk, Trouwjurken Groningen, Degelijke trouwjurken, Trouwjurken boutique, Trouwjurken klein budget, Bruidsmode Stadskanaal, Trouwjurk zoeken, Bedekte trouwjurken
Recensies
Absoluut een aanrader! Anneke is een super leuke vrouw, die heel erg met je mee denkt. Na het passen van een aantal jurken was ik bang dat mijn droomjurk niet in haar boetiek hing. Maar 1 jurk viel mij steeds op, alleen vond ik de riem erop niet mooi. Anneke was het met mij eens, en trok met beleid de riem los van de jurk en deed er een ander riempje om. En tadaa, daar was opeens toch mijn droomjurk! Wat een ontzettend goede service! Elke keer dat ik daar met mij moeder en schoonmoeder kwam, jurk zoeken, doorpassen en afpassen was het ontzettend gezellig. En de prijs is natuurlijk ook erg leuk!
Vandaag mijn jurk mee naar huis mogen nemen. Anneke heeft mij super goed geholpen. Ze is heel vriendelijk en neemt echt de tijd voor je en denkt goed mee. Ik zou Makemyday echt aanraden om je jurk weg te halen, ik heb er mijn droomjurk gescoord!
Anneke heeft ons zeer goed geholpen. Ook met het jurkje van ons bruidsmeisje, die op het laatst nog ff geregeld is. Een goed advies en heel vriendelijk ondanks dat ze het ontzettend druk had op dat moment. Super bedankt nogmaals
Afgelopen week heb ik mijn droomjurk gevonden bij makemyday! Ik had nog nooit een bruidsjurk gepast en had geen idee wat mooi op mijn lichaam staat. Ik heb Anneke haar gang laten gaan en heb hierdoor al bij de 4e jurk mijn droomjurk gevonden. Doordat het een kleine boetiek is, is er veel aandacht en tijd voor zowel de bruid als voor de mensen die mee zijn. Daarnaast is de jurkencollectie klein maar prachtig en met eindeloze mogelijkheden. Hierdoor heeft Anneke veel kennis over de jurken en ziet dan ook meteen welke jurk uit haar boetiek mooi gaat staan. De kosten van de jurk zijn zeer geschikt voor mensen met een laag budget en dit zie je echt niet aan de jurk. Al met al raad ik iedereen aan om even bij Anneke te gaan kijken als je op zoek bent naar jouw droomjurk!
Anneke is heel leuk en geeft goed advies! Precies wat we zochten en nait lulln moar poetsn. We hebben een superleuke ochtend gehad!! I, P en B
Makemyday is de juiste naam voor deze bruidsboetiek. Persoonlijke aandacht en eindeloze mogelijk heden prachtig bruidsjurken en gezellig sfeer zorgen ervoor dat je als bruid je droomjurk daar vind. Een echte aanrader !!!
Anneke is kundig en enthousiast. Ik heb hier DE jurk gevonden welke best wel anders was dan ik had verwacht. Een fijne, gemoedelijke ruimte. Mooie selectie jurken en voor een fijne prijs. Zeker een aanrader!
Geweldige ervaring mogen hebben met Makemyday bruidsjurken. Ze heeft ons alle 3 geholpen bij onze wensen en aangekleed. Ze heeft echt liefde en passie voor dit vak. Ze helpt je met alle liefde en neemt zeker de tijd voor je. Ze denkt graag met je mee,bijna niks is te gek. Super blij dat wij bij Makemyday zijn geweest.
Super goed geholpen en goeie adviezen. Zeer professioneel en ze weet heel goed de klant aan te voelen en je op je gemak te laten voelen. Ik zou echt iedereen Makemyday bruidsjurken aanbevelen!
Érg leuke en gezellige ochtend gehad bij Anneke van Makemyday bruidsjurken. Veel keuze in allerlei prachtige jurken en daarbij behorende accessoires. Ik kreeg goed advies en ze voelde en vulde mijn wensen goed aan. Voelde me echt even een prinsesje Zeer zeker een aanrader voor een trouwjurk of pak voor een prima prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid