facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

Makelaarskantoor Patty van Rooijen b.v.

Info

Verkoop, Aankoop, Taxatie en Advies Woningmakelaardij.

Geschiedenis

Met veel plezier en passie oefen ik mijn vak als NVM beëdigd register makelaar en taxateur uit om te streven naar het beste resultaat en een tevreden opdrachtgever. Dit alles onder het motto “ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”. Zo is er altijd sprake van duidelijke communicatie.

Het vinden van het juiste huis bij de juiste koper of de juiste koper bij het juiste huis; "Voor mij iedere dag weer opnieuw een heerlijke uitdaging". Een goed advies, persoonlijke interesse en de juiste begeleiding, zijn daarbij belangrijke elementen. Het kopen en verkopen van een huis is een zakelijke aangelegenheid die vaak met de nodige emoties gepaard gaat. Ik zet de zaken graag voor u op een rijtje.

Mede door de ruim 21 jaar werkervaring in de regio’s Utrechtse Heuvelrug, Kromme Rijnstreek en de Stichtse Lustwarande is er in middels sprake van een uitgebreid netwerk en uitstekende plaatselijke en regionale bekendheid. Iets dat in mijn vakgebied een vereiste is!



"Patty van Rooijen is een NVM geregistreerd makelaar, haar kantoor is gevestigd in Wijk bij Duurstede. U kunt het team van Patty van Rooijen inschakelen voor de verkoop, aankoop en taxatie van een woning. Ook kunt u hen inschakelen voor advies en nieuwbouwprojecten. Werkzaam in Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Leersum, Doorn, Driebergen, Maarn en Maarsbergen. Heeft u interesse? Neem gerust contact op!"
Adres: Schoener 36, 3961 KZ Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343 432 779
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Schoener 36
Postcode: 3961 KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Funda Wijk bij Duurstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nieuwe Buren De Nieuwe Buren 468 meter De Nieuwe Buren van de Engk is een nieuwbouwproject in Wijk bij Duurstede. Op de plek...
Residentie Stadszicht Residentie Stadszicht 597 meter Op de voormalige schoollocatie ‘De Opstap’ in Wijk bij Duurstede zullen 27 appartemen...
VDA Infra VDA Infra 1 km VDA Infra denkt mee om de diensten voor haar relaties met de hoogst mogelijke kwalite...
Recensies
Erg tevreden over jullie dienstverlening bij de verkoop van ons huis begin dit jaar. Hartelijk dank aan jullie hele team!
Erg prettig geholpen door het team van Patty bij de aankoop van onze nieuwe woning.
Super professioneel en meedenkend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid