facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaarscentrum-Leidschenveen

Makelaarscentrum-Leidschenveen

Info

Met veel enthousiasme en toewijding help ik mensen om hun woonwensen te realiseren.Ik neem al uw zorgen uit handen samen gaan we voor het beste resultaat!



"De lokale specialist voor woning aan- en verkopen in Leidschenveen.Rob Verhoeven van Makelaarscentrum Leidschenveen is als makelaar al jarenlang woonachtig en actief in de regio en specifiek in Leidschenveen. Zijn focus op deze prachtige Haagse wijk maakt hem hier dé specialist voor aan- en verkoop.Onze Leidschenveense expertise heeft al velen aan een droomwoning geholpen, of een verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet over durfden dromen. Wij kennen de wijk door en door."
Adres: Klaverveld 235, 2492 KC Den Haag
Telefoonnummer: 070-326 54 76 // 06-538 28 555
Stad: The Hague
Route: Klaverveld 235
Postcode: 2492 KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Veenweg De Veenweg 427 meter De huizen worden mooi, buitenkant bijna klaar.
JoRa Makelaardij JoRa Makelaardij 564 meter Wij zijn super tevreden over Jora, helaas hadden we zelf heel weinig tijd ivm vakanti...
Echt Thuis Vastgoed Echt Thuis Vastgoed 1 km Wij kopen uw verhuurde vastgoed, verouderde vastgoed of vastgoed met ontwikkelingspot...
MAAN Den Haag MAAN Den Haag 4 km Maanplein, een gebied met ambitie Op MAAN woon je ruim en comfortabel. De perfecte u...
Perfect Potentials Perfect Potentials 5 km Werving en selectie van Sales, Finance en ICT Specialisten
WTC The Hague - World Trade Center The Hague WTC The Hague - World Trade Center The Hague 5 km WTC The Hague | Business Center | Workplace Flexibility | Flexible & First-Rate Off...
Huren in Monarch Huren in Monarch 5 km Mooi gebouw
SQM Vastgoed SQM Vastgoed 6 km afgelopen twee weken elke dag proberen te bereiken. bellen, mailen nergens antwoord o...
VPS west NL VPS west NL 6 km Weet weinig van bedrijf. Wel dat veel huurders ervan veel overlast geven. Zijn oa stu...
De Pionier De Pionier 6 km Laakhaven west. Huren van goedkope kamers
The Waldo The Waldo 6 km Deze toren had zoveel leuker geweest als deze rood-wit gestreept zou zijn, een gemist...
Hoge Vrijheid Hoge Vrijheid 7 km Prachtige woon gelegenheid, mooie luxe afwerking en goed geïsoleerd. Vooral mijn kla...
SK Organisatieadvies SK Organisatieadvies 8 km Zeer goede ervaring met dit bureau, alles was transparant, vriendelijk en efficiënt.
Housing in the Netherlands Housing in the Netherlands 9 km Real Estate and Property Management in the Netherlands
AT VBO makelaardij Bob Timal AT VBO makelaardij Bob Timal 9 km Aankoop en verkoop Taxateur hypoteek
Casimir Den Haag Casimir Den Haag 9 km Casimir is onderdeel van De Stadhouders wat in totaal 3 gebouwen omvat; Casimir, Maur...
Multipath Vastgoed / Multi Construct Multipath Vastgoed / Multi Construct 9 km Beheer van vastgoed, klein, groot en mutatie onderhoud
Woning huren in Den Haag Woning huren in Den Haag 9 km Een woning huren in Den Haag begint bij 123Wonen, dé Verhuurmakelaar in Den Haag!
Recensies
Door de zeer goede kennis van de lokale markt heeft Rob, en natuurlijk zijn team, ons huis snel weten te verkopen, in een toch moeilijke markt, zeker als je deze vergelijkt met, hoe de situatie was in juli/augustus 2022. Rob maakt gebruik van verschillende kanalen om je huis onder de aandacht te brengen van de potentiële koper. Echt heel goed. We hadden geen betere keuze kunnen maken om met Rob en het Makelaarscentrum-Leidschenveen in zee te gaan.
Rob is in de omgang gewoon een fijn mens. Betrokken, belangstellend en zorgzaam. Ook medewerkers op kantoor, met als super frontvrouw Manush, een hele grote pluim. Jullie zijn getrakteerd op taart en bloemen. In een dalende markt een prima verkoopresultaat en dat tegen een alleszins prettig tarief! Wij hebben gewerkt met de nieuwe "eerlijk bieden" methode. Positieve ervaring en duidelijke rapportage. Door inzet van Rob kunnen wij ook met de sleuteloverdracht wachten tot ons nieuwe appartement klaar is! Rob ga zo door en we wensen je veel nieuwe klanten toe.
Rob heeft ons huis snel en voor een goede prijs verkocht. Hij heeft zeer veel ervaring en geeft goed advies. Zijn advies opvolgen heeft ongetwijfeld geholpen - bijvoorbeeld klein onderhoud uitvoeren en zorgen dat het huis niet te vol is. Kortom, een uitstekende makelaar.
Rob Verhoeven is een zeer competente makelaar met heel veel lokale kennis van de markt. Mede dankzij hem is het gelukt om ons huis in deze dalende prijzen periode boven de vraagprijs te verkopen! Ja, echt geweldig. Alles is goed voor elkaar en zeer professioneel. Zijn fotograaf heeft meest fantastische foto's gemaakt van het huis ondanks de winter periode en het beste laten schitteren. Een uitstekende prestatie voor een prima prijs! We hebben zeker 8 verschillende makelaars voor een gesprek en offerte over de vloer gehad; hij sprong er boven uit. Beloftes zijn 100% vervuld. Zeer aan te bevelen!
Met de hulp van Rob is het gelukt ons huis voor de markt uit te verkopen. Rob is de lokale specialist van de Reitbuurt in de Leidschenveen en dat merk je direct. Daarnaast is Rob prettig in het contact en nauwkeurig in het werk. Geen seconde spijt gehad van onze keuze!
Omdat ik mijn woning wilde verkopen heb ik een verzoek via de website ingediend om contact op te nemen, al snel werd ik telefonisch benaderd. Aansluitend heb ik kennis mogen maken met Rob, een zeer gedreven makelaar die professioneel zijn werk uitvoert. De fotosessie en benodigde activiteiten om het huis op de social media’s te krijgen was zeer goed en snel geregeld. Ondertussen geen onduidelijkheden door regelmatige updates. Het gehele traject heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou Rob van harte aanbevelen voor een snelle en soepele verkoop van uw huis.
Rob reageert snel op berichten. Gaat op eigen initiatief achter zaken aan. Hij is vriendelijk, ervaren. De presentatie van ons huis was top zowel als folder als op funda. Rob kent de lokale markt van Leidschenveen en die kennis werpt zijn vruchten af. Ook het contact met Manush was super!
Rob Verhoeven van Makelaarscentrum is deskundig, betrouwbaar, vriendelijk en goed bereikbaar. Hij heeft ons goed geholpen bij het aankopen van een woning en meegedacht in de onderhandelingen zodat we deze woning hebben kunnen kopen. Daarnaast was hij attent in het bewaken van de termijnen waarop zaken geregeld moesten zijn. Wij zullen Rob zeker aanbevelen bij andere potentiële klanten. Als we ooit ons huis zouden verkopen zouden we Rob zonder enige twijfel weer inschakelen.
Onze ervaring met Rob was uitstekend. Hij heeft ons huis snel verkocht, ondanks het feit dat de huizenmarkt een beetje moeilijk was. Hij was geduldig met ons tijdens het gehele proces en heeft ons goed geïnformeerd over onze opties. We zouden hem zeker aanbevelen aan anderen.
Rob is een makelaar met oog voor detail en gevoel voor de markt. Samen met zijn collega Manush heeft hij ons huis perfect gepresenteerd en ons begeleid in de verkoop. Het contact met Manush en Rob hebben we als zeer prettig ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid