facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Witte

Makelaardij Witte

Info

Makelaardij Witte is de plek bij uitstek voor de koop, verkoop, verhuur, taxatie en ander advies van uw onroerend goed in Vinkeveen en omstreken.



"Makelaardij Witte is vertrouwd in Vinkeveen en omstreken.Allround gepassioneerde specialisten in zowel luxe villa's aan de Vinkeveense Plassen als eengezinswoningen, appartementen en recreatiewoningen.Als full service no nonsense organisatie kunt u hier terecht voor zowel verkoop, aankoop als taxatie van uw woning.Door open communicatie en laagdrempelig contact is Makelaardij Witte toegankelijk voor iedereen.Wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor een afspraak om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen."
Adres:
Telefoonnummer: 0297-263219
Stad: Vinkeveen



op zoek naar gerelateerd: Funda Vinkeveen Verkocht, Demmerik 7, Vinkeveen, Arnold de Groot makelaar, Demmerik 104, Vinkeveen, Regenboog 40 Vinkeveen, Funda Vinkeveen Herenweg, Achterbos 53A Vinkeveen, Appartement kopen Vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerklaan 12 Kerklaan 12 250 meter Te huur! Kantoorruimte 60 en 120 m2
Recensies
Heel pretig contact gehad met de makelaardij Witte. Makelaar is goed op de hoogte van de lokale onmogelijkheden en kent de gemeentlijke besluiten. Eentje die met je meedenkt en met goede, bruikbare voorstellen komt. Kortom: een zeer kundige en prettige makelaar.
Fijn en makkelijk contact met Arnold en zijn team. Makelaar heeft verstand van zaken en dat bleek ook uit de snelle en vlekkeloze verkoop van mijn woning. Kan iedereen deze makelaardij aanbevelen!
Omdat we niet tevreden waren over een eerdere makelaar, kozen we daarna voor makelaarskantoor Witte. Arnold doet zijn werk met passie. Hij maakt de foto’s van je huis zelf en komt eventueel later terug als het licht / weer beter is. Beduidend betere foto’s ! De film maakt hij samen met René. Ze gaan door tot het perfect is. Arnold denkt in mogelijkheden! Natasja is altijd bereikbaar en belt zo nodig zsm terug. Kortom zeer tevreden over deze makelaar en zijn team!
Zeer solide en adequate verkoopacties. Ook in deze teruglopende markt weten zij een maximale score te behalen , door te realiseren waar ze op insteken. Goede en persoonlijke interactie.
Wij zijn erg tevreden over Makelaardij Witte! Ons huis verkopen verliep soepel en gemakkelijk, doordat er goede afspraken werden gemaakt, een goed contact was met Arnold en Huub, en zij hebben veel verstand van zaken! Bij deze makelaar kan je vertrouwen op een duidelijke communicatie, goede presentatie van de verkoop van het huis, eerlijkheid en een vlotte verkoop van het huis!
Arnold en Huub hebben ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van onze woning. Goede tips gekregen om de woning verkoopklaar te maken en prima onderhandeling. De wonig was binnen 5 weken verkocht. Ook over de aankoop van de grond die we daarna gekocht hebben zijn we zeer tevreden. Arnold en Huub zijn een top duo en enorm bedreven in aan- en verkopen in de Ronde Venen!
Zeer tevreden met de service en deskundigheid van Arnold alles verliep volgens afspraak. En in deze markt is er héél véél belangstelling waardoor relatief veel bezichtigingen die door De Witte op korte termijn achter elkaar ingepland konden worden. Bij het biedingsproces werden we goed begeleid waardoor de doelstelling uiteindelijk netjes was gehaald.
Arnold is zeer enthousiast, betrokken, werkelijk geïnteresseerd, zorgvuldig, deskundig en heeft goede marktkennis. Bijzonder fijne eigen stijl. De drone foto's zijn super, de whatsapp-groep een meesterzet
Wij zijn zeer tevreden. Een deskundige makelaar die z'n vak goed verstaat. Er waren veel geïnteresseerde dus ook veel kijkers. Wij vonden het fijn dat de makelaar zo veel mogelijk kijkers op een dag planden ivm het opruimen van het huis. En we einde van de dag een uitgebreid verslag kregen. Binnen anderhalve week verkocht dus dat is geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid