facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij van Ravens B.V.

Makelaardij van Ravens B.V.

Info

Van Ravens Makelaardij; Al 20 jaar een vertrouwd gezicht!

Geschiedenis

Verhuizen is één van de belangrijkste beslissingen die je maakt in jouw leven. Er komt dan ook veel bij kijken. Zeker in tijden als deze, tijden waarin de woningmarkt geen dag hetzelfde is, kun je veel geld besparen door een professional in te schakelen bij de aan- of verkoop van een woning. Van Ravens Makelaardij uit het gezellige Brielle helpt u graag verder.

Actief sinds 1997

Een kleine terugblik….. Op 27 oktober 1997 begon Dick van Ravens het kantoor vanuit zijn huis in Oostvoorne, waarna hij in 1999 wettelijk beëdigd werd als makelaar en lid van makelaarsvereniging NVM is geworden. In 2000 kwam zijn broer Roland van Ravens erbij vanwege de toenemende werkzaamheden. Al snel bleek werken vanuit huis geen optie meer en is het kantoor verhuisd naar de Turfkade in het historische centrum van Brielle. De binnendienst medewerkers Ciska Langendoen en Charon Lieuwma maken het team compleet. Zodat we vandaag de dag uit een team van 4 personen bestaan.

Kennis van zaken

Al 20 jaar houden wij ons enthousiast bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en (WOZ) taxaties van bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsonroerend goed op Voorne-Putten. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer er bijzonderheden met een object zijn of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Wij zijn als NVM makelaar uitstekend geschoold doordat we ons verplichten tot regelmatige nascholing.

Anno 2017

Door onze persoonlijke, open en eerlijke houding is Van Ravens Makelaardij uitgegroeid tot het grootste en best verkopende makelaarskantoor van Brielle. We zijn actief betrokken bij het “reilen en zeilen” in de omgeving en lopen voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op makelaarsgebied. Zo hebben we al jaren een digitale etalage en werken we al ruim 5 jaar met alle soorten sociale media tools en blijven we steeds innovatief bezig. We werken elke dag met veel inzet en passie. Dat is de makelaar van nu, anno 2017!



"Verhuizen is één van de belangrijkste beslissingen die je maakt in jouw leven. Er komt dan ook veel bij kijken. Zeker in tijden als deze, tijden waarin de woningmarkt geen dag hetzelfde is, kun je veel geld besparen door een professional in te schakelen. Al 25 jaar houden wij ons enthousiast bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsonroerend goed op Voorne-Putten. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer er bijzonderheden met een object zijn of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de huizenmarkt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Ervaar vandaag nog een ongeëvenaarde service en deskundig advies bij Van Ravens NVM Makelaar. Bel ons"
Adres: Turfkade 12, 3231 AR Brielle
Telefoonnummer: 310181487120
ln.snevarnav@ofni
Stad: Brielle
Route: Turfkade 12
Postcode: 3231 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: lobs makelaardij, de vreij makelaardij, rodek makelaardij, betist makelaardij brielle, funda brielle, v d hoek makelaardij, makelaar brielle, funda brielle rugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GoeieHuys Makelaardij GoeieHuys Makelaardij 40 meter Makelaar nieuwe stijl! Actieve, verfrissende en betrokken makelaar op Voorne Putten. ...
Struijk & Struijk Makelaardij Voorne Putten BV Struijk & Struijk Makelaardij Voorne Putten ... 72 meter Struijk & Struijk Makelaardij Voorne Putten BV
De Vreij Makelaardij De Vreij Makelaardij 162 meter Het contact verliep moeizaam terugbellen verzoeken werd pas laat op gereageerd. Uitei...
Huis kopen in Brielle Huis kopen in Brielle 317 meter Nu Te Koop in binnenstad Brielle: Houtkoperstraat 3
Makelaar ben je zelf Makelaar ben je zelf 579 meter Makelaar ben je zelf is een online platform waarbij woningverkopers geld kunnen bespa...
Recensies
Fantastische ervaring met deze makelaar. Uitstekende en snelle communicatie met het team tijdens het gehele proces. Echt een topervaring! Onderscheid zich van andere makelaars door op zaterdag open te zijn en is zeer scherp geprijsd.
Zeer tevreden over de samenwerking met Makelaardij van Ravens! Goed advies en prachtige foto’s. En niet onbelangrijk; zeer vriendelijk personeel en altijd tijd voor de klant. Blij mee!
Een goede waardering voor deze makelaarskantoor. Nemen de tijd voor je en denken met je mee. Je kan altijd bellen naar ze! Altijd vriendelijk, niks is te gek!
Het was fijn weer met jullie samen te werken. Jaren terug bij de aankoop en nu bij de verkoop van mijn woning. Prettige contacten, snelle en duidelijke reacties, goed overleg, betrokken medewerkers. Dank je wel, jullie zijn een top team!
van Raven Makelaardij verzorg al jaren mijn bedrijfstaxaties Dit altijd naar volle tevredenheid ik zou Van Raven Makelaardij dan ook zeker aanbevelen voor bedrijfstaxaties
Roland en zijn team zijn fantastisch. Ze hebben alle zorgen bij de verkoop van ons huis uit handen genomen. Erg prettige communicatie. Ik kan van Ravens Makelaardij echt aanraden.
erg vriendelijk , vlot,en duidelijk
Hebben ons huis via Van Ravens verkocht. Hele goede begeleiding en hele vriendelijke mensen. Werden goed op de hoogte gehouden over alles wat gaande was. Wil deze makelaar zeker aanbevelen.
Prettige en uitgebreide ondersteuning bij de verkoop van mijn huis, zowel door de makelaar zelf als de overige medewerkers van Van Ravens.
Prima makelaar met goede kennis van de lokale markt. Ze vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid