facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Van de Laar

Makelaardij Van de Laar

Info

MAKELAARDIJ VAN DE LAAR, actieve makelaars in Sint-Oedenrode e.o. voor aan- en verkoop, verhuur van woningen en bedrijfs-onroerend goed.

Geschiedenis

WIJ DOEN HET ANDERS, want door een actieve marktbenadering, een uitgebreide service, de juiste vraagprijzen te hanteren in de huidige markt en een goede presentatie met een duidelijke fotorepportage verkopen/verhuren wij in Sint-Oedenrode en omgeving woningen en bedrijfspanden. Want zegt u nou zelf, vergelijk een brochure van ons eens met een brochure van een collega-makelaar. U ziet direct het verschil. Nou zegt u natuurlijk wat maakt mij het uit hoe een brochure eruit ziet, maar door een goede presentatie krijgt u gegarandeerd meer kijkers en dus kans op kopers. U krijgt nl. geen 2e kans voor een 1e indruk.

We bieden gemiddeld ca. 100 woningen aan in een ruime prijsklasse. Daarnaast beschikken wij over diverse nieuwbouwprojecten en particuliere bouwkavels. Op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed hebben we een aanbod van winkels en bedrijfspanden t.b.v. verhuur.

En natuurlijk ligt er voorafgaand aan een verkoop een waardering ten grondslag. Deze taxatie doen we geheel kosteloos. Indien het een taxatie betreft voor een financiering b.v. een NWWI taxatie hanteren wij scherpe tarieven maar ook voor sucessie of overdracht aan kinderen zijn wij de juiste partij.

Voorstelling:
Ons kantoor bestaat uit 4 medewerkers welke u graag ten dienste zijn met advies en begeleiding voor de aan- en verkoop van uw woning, een taxatie of de verhuur van een woning of bedrijfspand. Daarnaast hebben wij een samenwerking met FAC Hypotheken die gespecialiseerd zijn in uitgebreid financieel advies. Doordat wij gevestigd zijn in hetzelfde pand zijn de lijnen kort en beschikt u snel over een duidelijk overzicht van uw financiële situatie waardoor u uw voordeel kunt doen bij de aankoop en evt verkoop.

Dus .................. wij zien u graag tijdens een bezichtiging of in de verkoopname van uw woning of anderzijds tijdens een kennismaking op kantoor en drinken wij gezellig een kop koffie met u.

Onze openingstijden zijn als volgt:
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12:15 uur en van 13:15 tot 17.00 uur.
(buiten deze openingstijden zijn we natuurlijk beschikbaar op afspraak)

We stellen voor ...... probeer ons eens uit, we zijn u graag van dienst !!



"Actieve makelaars met scherpe tarieven en goede verkoopresultaten. Wij staan ook voor jou klaar! Verkoop je woning al vanaf € 1.375,- met ons basispakket!"
Adres: Kofferen 71, 5492 BM Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413472118
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Kofferen 71
Postcode: 5492 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Sint-Oedenrode, Makelaar Schijndel, Makelaar Veghel, Makelaar Meierijstad, Meierijstad Makelaardij funda, Funda Sint-Oedenrode, Rob van de Laar carnaval, Funda Sint-Oedenrode Appartement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Koning Makelaardij BV De Koning Makelaardij BV 189 meter Zeer vakkundig geholpen met de verkoop van onze woning. De lijntjes waren kort. Na ee...
De Plaatselijke Makelaar  Rob van de Laar De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar 272 meter We hebben een prettige ervaring met De plaatselijke Makelaar Rob van de Laar als verk...
Van den Berg Makelaardij Van den Berg Makelaardij 1 km Goede informatie over de Rooise woningmarkt gehad
Aankoopmakelaar Fortuin, Marieke de Jonge. Aankoopmakelaar Fortuin, Marieke de Jonge. 5 km Jouw aankoopmakelaar voor regio Eindhoven en Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oed...
Recensies
Dit kantoor heeft in een kort tijdsbestek de woning van mijn moeder in Eindhoven verkocht. De verkoop werd door Inge van Wijngaarden zeer professioneel verzorgd. Onze wensen werden zeer goed opgepakt en de onderhandelingen werden strak maar ook transparant en ontspannen gevoerd. Alles werd uit de kast getrokken om verkoop te bespoedigen zoals prachtige fotoreportage en drone-opnames. Ook de backoffice en de afterservice verdienen een dikke pluim. Kan kantoor van harte aanbevelen ook als makelaar buiten St. Oedenrode.
Ik huurde een flat van jou, ik werd erg slecht behandeld.Je had al problemen bij het tekenen van het contract omdat ik uit Polen kom, ik moest betalen voor de vloer die er al was en toen ik verhuisde, wilde je het geld niet terugbetalen of de vloer laten trekken - dit is slechts een voorbeeld. Polen die naar uw kantoor komen, worden oneerlijk behandeld en dat ken ik ook van andere mensen.
Advies staat bovenaan bij dit kantoor. Prettig om zaken te doen. Voor een eerlijk en betrouwbaar advies het juiste adtes
We zijn goed begeleid bij de verkoop van de woning, het was geen eenvoudige casus maar gelukkig is de woning uiteindelijk succesvol verkocht.
In 2013 via van de Laar snel een huis kunnen kopen, destijds waren we erg tevreden!
Super makelaar met verstand van zaken, zeker aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid