facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Stroet-Kuipers

Makelaardij Stroet-Kuipers

Info

Makelaardij Stroet-Kuipers is een dynamisch en veelzijdig makelaarskantoor met een zeer brede dienstverlening. Tel.: 072-5156788 / 06-29418228.

Geschiedenis

Makelaardij Stroet-Kuipers is gespecialiseerd in aankoop en verkoop van onroerend goed. Woning verhuur. Verkoop van horeca panden. Vastgoed beleggingen. Daarnaast bemiddelen wij in aan- en verkoop van woningen op Kreta.



"Makelaardij Stroet-Kuipers is een full service makelaarskantoor waarbij onze laagdrempelige en huiselijke sfeer hoog in ons vaandel staan.Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van onroerend goed, het verhuren van onroerend goed, vastgoed beheer, advies bij aankoop en verkoop van vastgoedbeleggingen, bedrijfs onroerend goed en het aankopen en verkopen in Griekenland.Ons team staat u graag bij voor een goed advies en professionele begeleiding. Loopt u eens vrijblijvend binnen op ons kantoor aan de Dorpsstraat 575-a in Noord-Scharwoude. De koffie staat voor u klaar.!"
Adres: Dorpsstraat 575-a, 1723 HB Noord-Scharwoude
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Dorpsstraat 575-a
Postcode: 1723 HB



op zoek naar gerelateerd: Gedempte Achterburggracht 9, Huurwoning Noord-Scharwoude, Te huur Dorpsstraat Noord-Scharwoude, Camping de Boomgaard Noord-Scharwoude, Bedrijfsruimte Noord-Scharwoude, funda appartementen noord-scharwoude, Funda Noord-Scharwoude, De oude boomgaard huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
APPELMAN & DEUTEKOM NVM MAKELAARS APPELMAN & DEUTEKOM NVM MAKELAARS 208 meter APPELMAN & DEUTEKOM NVM MAKELAARS
Recensies
Huis gehuurd via stroet en Kuijpers, pure ellende... Veel geld vragen voor een hutje boven een kroeg waar je geen last van zou hebben werd verteld door claudia. Onderhoud kan je naar vragen komen ze netjes een lijstje opstellen maar het onderhoud blijft gewoon uit.
Patrick is een geweldige en ervaren makelaar, hij heeft ons uitstekend geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Wij zouden Stroet Kuipers aan iedereen aanraden!
Nooit meer huren van deze makelaar. Heb een huurwoning waar alleen maar ellende van is geweest heb vocht schimmel lekkages alles gehad zelfs me woning heeft onder water gestaan.meerdere keren gevraagd of dit allemaal opgelost kan worden nooit iets aan gebeurt. Meneer vind op vakantie gaan belangrijker dan de problemen oplossen met de verhuurders met mij zijn er nog meer die dit zo ervaren met deze makelaar.
Wij hadden Patrick onze wensen verteld over ons droomhuis . binnen korte tijd had hij ons droom huis gevonden. Renate had binnen 1,5 week onze huidige woning verkocht. zijn altijd vriendelijk en kon altijd binnen lopen of bellen als ik wat vragen had en werd altijd goed geholpen. Zelfs hun huurspecialist Donna hielp mij altijd super als Patrick of Renate er niet waren TOP TEAM. zou ze iedereen aanraden
Oplichters eerste klas.. alleen maar huur eisen maar onderhoud daar hebben ze nog nooit van gehoord.. meerdere malen gemaild aangetekende brieven gestuurd maar nooit een reactie gehad.. en als je dan stopt met huur betalen staan ze binnen 48 uur op de stoep om verhaal te halen.. tot op de laatste dag geen reparaties gehad en nooit reacties.. ga niet met deze oplichters in zee..
Afgelopen zondag op de westelijke randweg te Langedijk 80 rijden waar 50 toegestaan is is niet handig met je reclame op de auto... Je was snel uit het zicht
Patrick onwijs bedankt voor jou hulp bij de verkoop van mijn pand en je hulp bij de aankoop van mijn nieuwe huisvesting.
Vakkundig en zéér behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid