facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Sikkema NVM

Makelaardij Sikkema NVM

Info

Makelaardij Sikkema is een NVM Makelaars kantoor, gespecialiseerd in aan en verkoop van woonhuizen en taxaties.

Geschiedenis

Wilt u uw woning verkopen of een woning kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in Noord Oost Friesland. Uw woning bij ons in vertrouwde handen.
Tevens kunnen wij voor u een taxatie verzorgen, die u wellicht nodig bent voor de aanvraag van een financiering of aankoop woning. Wij gecertificeerd en verzorgen gevalideerde taxaties (NWWI-TAXATEURSUNIE)
Makelaardij Sikkema, sinds 1978 een begrip in Noord Oost Friesland.



"Wilt u uw woning verkopen of een woning kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in Noord Oost Friesland. Uw woning bij ons in vertrouwde handen.Tevens kunnen wij voor u een taxatie verzorgen, die u wellicht nodig bent voor de aanvraag van een financiering of aankoop woning. Wij gecertificeerd en verzorgen gevalideerde taxaties NWWI-TAXATEURSUNIEMakelaardij Sikkema, sinds 1978 een begrip in Noord Oost Friesland."
Adres: Oliemolensingel 6, 9291Gn Kollum
Telefoonnummer: 0511 541 056
Stad: Kollum
Route: Oliemolensingel 6
Postcode: 9291Gn


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Deze makelaar neemt niet de moeite om terug te reageren, als je kontakt op neemt via het contactformulier op hun website.. Ook hebben ze panden in de verkoop die niet in de verkoop zijn, en opeens mondeling zijn verkocht maar wel te koop blijven staan op de website en dus ook op funda, erg vreemd dit allemaal! Dit riekt naar oplichting!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid