facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Midden- Groningen thodn iqmakelaars Midden- Groningen

Makelaardij Midden- Groningen thodn iqmakelaars Midden- Groningen

Info


Wat is uw huis of appartement in Midden-groningen, Veendam of Appingedam waard en hoe lang gaat het (realistisch) duren voordat u hem verkoopt?

iQ Makelaars Midden-Groningen geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning:



"Uw woning verkopen tegen de beste prijs, voorwaarden en met veel plezier; daar gaat het om bij iQ Makelaars Midden-Groningen. Annemarie Peters is enthousiast, accuraat en gedreven en doet er alles aan om uw woning tegen de beste prijs te verkopen. iQ Makelaars is een ervaren, enthousiast, vooruitstrevende en modern denkende organisatie met een groot landelijk netwerk. Annemarie maakt gebruik van ondersteuning op elk niveau van andere iQ makelaars, vastgoedadvocaten en marketing. Dit zorgt er voor dat volledig kan richten op persoonlijke service naar de klant."
Adres: Hoofdweg 186, 9628cv Siddeburen
Telefoonnummer: 0598-592395
ln.sraalekamqi@peiramenna
Stad: Siddeburen
Route: Hoofdweg 186
Postcode: 9628cv



op zoek naar gerelateerd: makelaar groningen no cure no pay, makelaars giethoorn, binnenpad 33 giethoorn iq makelaars, makelaar steenwijk, makelaar groningen huren, makelaar amsterdam huur, huis verkopen groningen
Recensies
Sevice staat hier hoor in het vaandel. We hebben onze vakantiewoning vlot verkocht door Annemarie haar eigen ruime netwerk. Was super!! En voor een goede prijs. Daarbij is ze zeer professioneel, niet te duur, accuraat en zeer enthousiast. Zeker een aanrader!
Het kantoor van Annemarie Peters / IQ Makelaars Midden - Groningen kan ik iedereen aanbevelen !!!. Haar kennis, enthousiasme, flexibiliteit , strategie, en manier van werken past precies bij mij.
De woning werd snel en met alle kennis en professionaliteit verkocht. Duidelijke kennis van recreatieve verkoop
Wordt zeer goed geholpen en begeleid
Goede service/dienstverlening
Top makelaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid