facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Meesterlijk Goed

Makelaardij Meesterlijk Goed

Geschiedenis

Makelaardij “Meesterlijk Goed” is een jong en dynamisch klein bedrijf dat de volgende kenmerken heeft: onafhankelijk, flexibel, eerlijk, duidelijk en die zeer lage tarieven hanteert!
De gediplomeerde, gecertificeerde makelaar/taxateur (RMT) aangesloten bij VastgoedPro, die de gehele aan- en verkoop en taxatie regelt van A tot Z.

Zelf uw woning verkopen, met onze expertise? Middels het SELSpakket is dit mogelijk!Voor € 995,-- all in!!!

Het werkgebied beslaat de drie Noordelijke Provincies en voor taxaties met name de plaatsen binnen een radius van ca. 30-40 km afstand tot Buitenpost.



"Makelaardij “Meesterlijk Goed” is een dynamisch klein bedrijf dat de volgende kenmerken heeft: onafhankelijk, flexibel, eerlijk, duidelijk en die zeer lage tarieven hanteert 0,97 % Courtage!!!!!!De gediplomeerde, gecertificeerde makelaar/taxateur RMT aangesloten bij VastgoedPro, die de gehele aan- en verkoop en taxatie regelt van A tot Z.Zelf uw woning verkopen, met onze expertise? Middels het SELSpakket is dit mogelijk!Voor € 995,-- all in!!!Het werkgebied beslaat de drie Noordelijke Provincies en voor taxaties met name de plaatsen binnen een radius van ca. 30-40 km afstand tot Buitenpost."
Adres: Zegge 8, 9285LS Buitenpost
Telefoonnummer: 0511 542 909
Stad: Buitenpost
Route: Zegge 8
Postcode: 9285LS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij Meesterlijk Goed Makelaardij Meesterlijk Goed 0 meter Niet gevonden wat ik zocht
Retail Makelaar Retail Makelaar 1 km Goeie makelaar.
Recensies
Heb goede ervaring met de verkoop gehad . Ze zijn klantvriendelijk . Ze kunnen ook goed advies geven .
Komt afspraken niet na
Niet gevonden wat ik zocht
Zeer professioneel
Zeer gedegen makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid