facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Luckerhof

Makelaardij Luckerhof

Info

Bij zowel het verkopen als het aankopen gaat het bij ons niet alleen om de woning zelf maar ook om een 'thuis', voor ons een waardevol begrip!



"Makelaardij Luckerhof is sinds 1998 een begrip op de Utrechtse Heuvelrug. Met een team van vrouwen dat staat als een huis staan wij voor een daadkrachtige, persoonlijke en altijd voor 100% betrokken service. We hebben elk onze eigen specialiteit en vormen met elkaar het perfecte team. Tijdens het aan- of verkopen van je woning, kom je ons dan ook allemaal tegen.Overweeg je je huis te verkopen of kun je wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van jouw droomwoning? We helpen je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en ervaar zelf wat wij voor je kunnen betekenen."
Adres: Overstraat 33, 3958 BS Amerongen
Telefoonnummer: 0343 - 456490
Stad: Amerongen
Route: Overstraat 33
Postcode: 3958 BS


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00

Recensies
Bij de aankoop van onze huidige woning zijn wij voor het eerst in contact gekomen met deze makelaardij. Dat hebben wij toentertijd al als zeer prettig ervaren. Bij de aankoop van onze nieuwe woning kwamen wij wederom in contact, omdat zij het huis aan ons verkochten. Wij hoefden daarom niet lang na te denken voor welke makelaardij wij gingen kiezen om onze eigen woning te verkopen. Het is een fijn team waarmee je met een ieder van hen fijn contact hebt. Er wordt goed meegedacht en snel gehandeld. Je wordt zeer fijn meegenomen in het verkoopproces door regelmatig een update te ontvangen hoe de stand van zaken is. Wij hebben geen moment spijt gehad om deze makelaardij te betrekken in de verkoop van ons huis!
Luckerhof besteedt aandacht aan je opdracht, zelfs in het voorstadium. Het team is betrokken en enthousiast. Ons huis was binnen een week verkocht, wat inmiddels niet meer vanzelfsprekend is. Jacqueline is een kundige makelaar die ons ook goed heeft begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. We bevelen hen van harte aan.
Jacqueline luisterde goed naar de wensen en mede dankzij de reële prijsstelling snel verkocht. Heel flexibel en behulpzaam, wat op 200 km afstand zeer prettig was.
Een fijn, vriendelijk, positief en professioneel team, die ons goed hebben geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huidige huis.
De bijna vrolijke, positieve sfeer waarin het werk werd gedaan, heeft zeker bijdragen aan het positieve eindresultaat. De communicatie met mij verliep uitstekend, waarbij ook soepel en serieus overleg plaats vond.
Mijn ervaring als koper: een prettig contact, waarbij meegedacht wordt met de woonwens. Bij oplevering werd er kritisch gekeken en een niet eerder opgemerkt gebrek aan koper en verkoper gemeld, waarbij de verkoper verteld werd dat zij dit op haar kosten moest laten repareren. Dit is in goede harmonie opgelost.
Vriendelijke, meedenkende en meewerkende makelaar. Dit terwijl het niet een onze makelaar was tijdens de koop van ons nieuwe huis. Zij waren de makelaar van de verkopers maar desalnietemin zeer hulpvaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid