facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Libbe Duinstra

Makelaardij Libbe Duinstra

Info

Makelaardij Libbe Duinstra is een bedrijf met een kleine woning portefeuille, Dit betekend optimale aandacht en betrokkenheid voor jou en de aan-of verkoop van je huis.Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in mijn werk zijn mijn kernwaarden!



"Makelaar en taxateur"

"Makelaar en taxateur"
Adres:
Telefoonnummer: 06-10327847
Stad: Stiens


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Dit voorjaar mijn woning in Leeuwarden succesvol via Libbe Duinstra verkocht. We hebben Libbe van begin tot eind - en de woning was zeer snel verkocht! - ervaren als zeer integer, realistisch, duidelijk, snel en prettig in het contact. Omdat het om een oudere woning ging, was het fijn te kunnen vertrouwen op zijn expertise als taxateur en zijn kennis van de bouwkundige staat van een woning. Daarnaast heeft Libbe ons op veel punten ontzorgd, heel fijn! We kunnen Libbe van harte aanbevelen en zouden hem zo weer inschakelen, zowel als verkoop- als aankoopmakelaar.
Inmiddels een aantal maal beroep gedaan op de diensten van Libbe en altijd naar volle tevredenheid. Libbe heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een woning en ook op het vlak van bouwtechnische keuring en taxatie hebben we op Libbe kunnen rekenen. Libbe schakelt snel, communiceert in begrijpelijke taal en geeft goed onderbouwde adviezen. We hebben Libbe meerdere keren van harte aanbevolen bij vrienden en familie en ook hier beveel ik hem van harte aan!
We hebben Libbe Duinstra gevraagd om onze woning te taxeren. Hij is een fijne taxateur, afspraak was snel gemaakt en erg vakkundig! Ik raad hem zeker aan!
Bij het aankopen van een woning in Stiens hebben we de hulp van Libbe Sjoerd ingeschakeld. Dit hebben we als zeer deskundig en plezierig ervaren. Hij onderscheidt zich met bouwkundig advies en zijn persoonlijke en doortastende bemiddeling. Dit heeft er toe geleid dat we op korte termijn ons gewenste huis hebben mogen kopen. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid