facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Hamming

Makelaardij Hamming
Adres: Munsterweg 18, Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595 444430
Stad: Winsum
Route: Munsterweg 18



op zoek naar gerelateerd: Stille verkoop Winsum, Wonen in Winsum, Huizen te koop in Winsum, Makelaar Groningen, Makelaardij Stenekes, Funda Winsum, Kerkstraat 29 Winsum, Peerdewask 10 Winsum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Jan Willem is al jaren mijn vaste makelaar en fijn om mee te sparren. Zowel in aankoop en verkoopbegeleiding diverse fijne ervaringen en recent wederom optimaal tevreden met de verkoop van mijn woning. In het verleden met andere makelaars ook contact gehad maar in vergelijking met andere makelaars is Hamming deskundig en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!
Deze man verkoopt woningen voor de woningbouw. Vond de makelaar erg onvriendelijk en arrogant. Zeker in de tijd dat er veel bezichtiging aanvragen waren. Ik zou mijn huis hier niet te koop willen zetten. De houding van deze man zou voor mij een rede zijn om niet te kopen. Dan kijk ik liever verder kijken. Maar je hebt niet altijd die keuze dat weet hij.
We hebben veel gehad aan Jan Willem Hamming. Hij heeft ons compleet ontzorgd. Heel goed bereikbaar. Duidelijk, initiatiefrijk, een fijne loods gedurende het hele proces van verkoop.
Fijne relatie! Professional!
Uitstekende samenwerking met Boerma's Antiekhoeve
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid