facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij De Jong

Makelaardij De Jong

Info

Woningen en bedrijfspanden verkopen, aankopen en/of taxeren in de Hoeksche Waard en soms daarbuiten! Dit met passie, gevoel en gedrevenheid!

Geschiedenis

Het kopen van een woning is echt een leuke stap in uw leven en wij begrijpen dat als geen ander. Is het daarom dat wij al meer dan 35 jaar, duizenden mensen blij hebben gemaakt met het verkopen, aankopen en/of taxeren van hun woning? Jazeker!!

Onze taak

Mensen begeleiden met het verkopen van hun woning en/of aankopen van hun droomhuis. Dit alles met gevoel en betrokkenheid. Geen mens is hetzelfde en met een persoonlijke aanpak bereiken we heel veel.

Producten

Verkoop begeleiding (woningen en BOG)
Aankoop begeleiding (woningen en BOG)
Taxatie (woningen en BOG)
Gratis Waardebepaling (woningen en BOG)

Adres: West-Voorstraat 29, 3262 JP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-617555
ln.gnojedjidraalekam@ofni
Stad: Oud-Beijerland
Route: West-Voorstraat 29
Postcode: 3262 JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: makelaar oud beijerland, makelaar spiering, makelaar hoeksche waard, kolf makelaardij, vrieling makelaars, makelaar binnenmaas, marquis makelaar, funda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aankoopmakelaar Hoeksche Waard Aankoopmakelaar Hoeksche Waard 0 meter Makelaardij de Jong begeleidt u graag bij de aankoop van uw woning en/of bedrijfspand...
Recensies
Wij wilden ons appartement verkopen, Walter van 't hof kwam dezelfde middag nog met een plan. Waarna een taxatie met een uitstekende analyse volgde. Binnen enkele weken stond ons appartement op Funda. De verkoop liep verder op rolletjes ook met ondersteuning van de mensen op kantoor. Ondertussen kregen we ook begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe woning.
Wij zijn heel tevreden over makelaardij de Jong. De makelaar Walter heeft ons heel goed ondersteund en heeft veel verstand van zaken. Ook de dames op kantoor is niets teveel.
Prima restaurant met goed eten voor een kleine prijs, vriendelijk personeel.
Super tevreden over de verkoop van mijn woning! Afgelopen jaar mijn woning verkocht via makelaardij de jong. Uitstekend advies en eerste gesprek gehad met Walter van ‘t Hoff. Hij heeft een duidelijk, helder verhaal over de welke stappen doorlopen worden, wat de markt doet op het moment en wat hij denkt dat het huis waard is. Dit alles is goed onderbouwt met statistieken en analyses. Dit geeft ontzettend veel vertrouwen in de professionaliteit en kwaliteit van de makelaardij. Buiten de heldere analyse en uitleg is Walter makkelijk te benaderen en enorm vriendelijk. Al deze punten zorgde ervoor dat ik heb gekozen om makelaardij de jong te kiezen uit de andere makelaardijen. Verkoop van de woning ging vrij soepel en tussendoor goed advies gehad over hoe de woning presentable te maken voor bezichtigingen etc. De bezichtigingen waren goed in te plannen en ik kreeg na elke bezichtiging een korte samenvatting. Al met al ben ik enorm tevreden over de verkoop van mijn woning en wil met name Walter van ‘t Hoff en zijn collega’s bedankten voor de snelle verkoop van de woning, goede adviezen en klantvriendelijkheid.
Drijven liever de huizenmarkt prijzen op, dan eerlijke gunning. Zelfs bij nieuwbouw dien je hen als aankoop makelaar te hebben voor gunning van hun eigen woningen. Blijf vooral recht in de spiegel kijken het glas barst vanzelf.
Slecht georganiseerde bezichtiging. Huiseigenaar niet aanwezig... Wij hadden een afspraak gemaakt voor een bezichtiging maar het bleek een open huis. Aanwezige makelaar was met van alles en iedereen bezig behalve met diegene waarmee hij een afspraak had.
Helaas tot op heden nog steeds geen reactie gehad op een aanvraag voor een bezichtiging. Slechte zaak.....
Zeer slecht, reageert wanneer het hen uitkomt. Zelfs al in het voor traject een communicatie van lik mijn vestje.
Heel aardig ontvangen veel informatie bij rondleiding goed telefonisch contact helaas niet de keus op ons gevallen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid