facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAKE6

MAKE6

Info

Mijn naam is MAKE6, ik ben een stijlvol interieur merk en sta bekend om mijn unieke collectie aan wereldse meubelen. PRIJZEN EX. BTW.

Geschiedenis

Mijn naam is MAKE6, ik ben een stijlvol interieur merk en sta bekend om mijn unieke collectie aan wereldse meubelen. Ik ben een merk gemaakt voor mensen die bewust bezig zijn met het leven, vrienden en familie op de eerste plek zetten en hele avonden kunnen genieten van mij, als ze op, of aan mijn meubelen zitten. Mijn unieke blik heb ik ontwikkeld met het reizen over de wereld. Ik denk terug aan dat ene karakteristieke vissersdorpje uit Indonesië, deze mensen maken mijn meubelen met zoveel liefde en passie dat je hun hart moet horen kloppen als je naar mij kijkt. Het drukke China met haar strakke en moderne design, de cultuur van Azië en het landelijke brocante sfeertje uit Frankrijk. Een mix van dit alles, dat ben ik. Kies je voor mij, dan kies je voor een leven met passie. Je houdt van kwaliteit, unieke stukken, verschillende houtsoorten en je durft te zijn wie je bent. Jij kiest voor MAKE6, jij houdt van MAKE6, Jij bent MAKE6.



"Bebovloeren verkoopt pvc vloeren, houten vloeren, visgraat vloeren, laminaat en vloertegels. Altijd de laagste prijsgarantie!Wij hebben een bezorgservice en legservice door heel Europa. U kunt bij ons altijd gratis ontbijten en lunchen en natuurlijk is er ook altijd iets lekkers bij de koffie! Graag tot ziens"
Adres: handelsweg 6, 7671DB Vriezenveen
Telefoonnummer: +31546566127
Stad: Vriezenveen
Route: handelsweg 6
Postcode: 7671DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baenks Baenks 913 meter Lowik is een mooie zaak voor middensegment meubelen.
Recensies
Top, service. Heel veel keuze, kom vroeg en bekijk gericht wat je nodig hebt. Goeie kwaliteit met garantie op de pvc 15-25jr. Vriendelijke behulpzame medewerkers. Geweldig teamwork. Klantbeleving in optima forma. Weer contact gehad met Tom, zeer prettige verkoopgesprek. klantsatisfactie 10+.
2de keer en nu gevonden wat we zochten! Service altijd bizar goed en leuk! Kids hebben plek om te spelen, dus je kunt rustig shoppen!
Het was erg druk. De verkopers waren wat chaotisch en beloofden te komen maar lieten me een half uur staan. Uiteindelijk ben ik goed geholpen, mooie vloer uitgezocht en werd de service meer dan goed gemaakt met een zitplek, drankje en hapje. En een pieper om je te roepen als ze zover waren topsysteem. Het was mooi geweest als ze dit direct hadden aangeboden.
2 uur gereden en was super tevrede over het personeel wij hebben toen 50m2 aan pvc vloer gekocht en kwamen er bij het openmaken achter dat dit op al het pvc zat
Het was moeilijk kiezen in de ruime keuze aan vloeren! Vandaag 2 mooie vloeren gevonden voor ons nieuwe huis. Fijn geholpen door de medewerkers!
Bij Tom een PVC vloer aangeschaft. Echt een goede en snelle service. Samen met een lekker hapje en drankje en na afloop een mooie fles wijn in ontvangst mogen nemen. Dankjewel voor de goede en snelle service. #Aanrader #BeboVloeren
Op zoek naar pvc visgraat vloeren en zo stuiten wij op de website van Bebo Vloeren. Op de site staan “stuntprijzen” van soms slechts € 10 per m^2, maar wel voor een bepaalde week. Aangezien we wonen in Amsterdam bel ik van tevoren om te vragen of deze prijzen niet alleen gelden zolang de voorraad strekt. Ik krijg van mevrouw te horen dat deze voorraad continue wordt aangevuld aangezien in de winkel ook de fabriek zit. Vervolgens rijden wij 1.5 uur in de auto om er ter plekke achter te komen, in een chaotische winkel waar de prijzen niet duidelijk staan aangegeven en alles excl BTW, dat deze stuntvoorraad enkel restpartijtjes betreft die er vaak al snel doorheen gaan. En de prijzen op de website dan? Die zijn enkel ter indicatie en worden dus ook niet bijgewerkt ! Een gratis wit bolletje knakworst en slappe patat is leuk maar weegt niet op tegen misleidende prijzen en voorraden op de website, een chaotische winkel zonder duidelijke prijzen en een rit van 3 uur heen en terug. Wees gewaarschuwd als je voor deze winkel een lange rit wil maken en kijk gewoon naar een transparante vloerenboer in de buurt
Heb hier mn laminaat gekocht tijdens de leegverkoop, was echt bij uitstek de goedkoopste optie van alle laminaatverkopers in Nederland. Laminaat van 0,48€ gekocht maar echt hele mooie vloer en uitstekende kwaliteit. Zeer klantvriendelijk, bij binnenkomst krijg je direct ruime keuze aan eten/drinken aangeboden, en vriendelijk personeel. Echter zijn ze ook strict op de regels van de deals en winst gericht. Aantal keer kwam er onverwacht een bedrag bij omdat dit nou eenmaal ‘moest’, maar al met al was het nogsteeds de goedkoopste, dus ik mag zeker niet klagen.
Op beide vestigingen geweest en vriendelijk geholpen. Met en mooie vloer terug naar Brabant!
Niet overdreven één van de fijnste winkelervaringen tot nu toe. Tom heeft ons super geholpen en meegedacht. Wij proosten met de rode wijn die ons geschonken is door Bebo, op de pvc vloer van Bebo! Oja, ze hadden poffetjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid