facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Make-Up Your Hair

Make-Up Your Hair

Info

make-upyourhair.com
0640597080
Kapper & Visagist
Gel-Nagels•Wimpers•Wenkbr
Workshops Vlecht & Make-up
Bruiloft•Gala•Fotoshoot
Verbindingsweg 14 Bloemendaal

Geschiedenis

Bij Make-Up Your Hair mag je gewoon jezelf zijn...

Heerlijke koffie en thee, ontspanning,
even een moment die helemaal om jou draait...

Professioneel Kapper & Visagist voor Dames, Heren en Kinderen

Voor elke dag, Bruiloft, Gala, (Zakelijke) Fotoshoot, Vriendinnen-dag

Verkooppunt Schwarzkopf Professional, Finnley's & Make-upstudio

Adres: Verbindingsweg 14, 2061 EK Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0640597080
Stad: Bloemendaal
Route: Verbindingsweg 14
Postcode: 2061 EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hensenkappers Hensenkappers 646 meter Prima kapster, leuke meid, leuk verhaal, goed geholpen.
Recensies
Al jaren vertrouw ik mijn looks/haren toe aan de handen van deze deskundige, sprankelende vrouw! Garantie; altijd vrolijk de deur uit bij make-up your hair!
Elke keer tevreden na knipbeurt; goede prijs-kwaliteit verhouding. Altijd vrolijke kapster. En mooie relaxed pop-muziek op de achtergrond.
Helena is zeer vriendelijk en professioneel. Een prachtige zaak en ik ben inmiddels een vaste klant.
Helena heeft mijn haar geknipt voor mijn bruiloft en mijn haar en make up gedaan. Ik kon me geen lievere en betere kapper en make-up artist wensen! Ze is lief, denkt met je mee, topper! Inez
Altijd goed geknipt en gekleurd en m’n haar weer helemaal gezond en stijl na de keratine behandeling! Daarbij maakt ze graag veel tijd voor je vrij en is het heel gezellig!
Lekker vertroeteld door gezellige kapster en met mooi haar weer de deur uit. De wasmassagestoel is subliem. Bedankt Helena en tot ziens
Voor mijn bruiloft heeft Helena mijn haar, make up en nagels gedaan. Het heeft er de hele dag super mooi uitgezien en ondanks mijn lastige haar en mijn wensen, zag het er prachtig uit!
Balayage hier laten doen. Heel erg professioneel en goed gedaan en blijft ook heel lang mooi! Ik ga niet meer naar een andere kapper :
Helena knipt met veel aandacht voor persoonlijke wensen en geeft leuke tips. Zowel fijne kinderkapper als een verwennerij voor volwassenen. De manicure is een echte aanrader. Ze ging door tot het resultaat perfect was!
Helena is een hele lieve en erg vakbewame dame die met veel zorg en liefde te werk gaat. Het is raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen, het is hier nl erg druk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid