facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makan Swietie

Makan Swietie

Info

Surinaams eethuis/restaurant takeway & caterservice. Wij maken Hindoestaanse javaanse chinese en creoolse gerechten



"Suriname Hindoestaans Javaans Chinees Creools eethuis"
Adres: Klarendalseweg 151, 6822GG Arnhem
Telefoonnummer: 0264450227
Stad: Arnhem
Route: Klarendalseweg 151
Postcode: 6822GG


Recensies
Houdt rekening met 1 tot 1.5 uur levertijd op Zaterdag. Rond 5 uur besteld, 6 uur zou het klaar zijn, uiteindelijk 45 minuten gewacht in de winkel, 18.45 was ik er klaar mee en heb ik mijn geld terug gevraagd. Ik heb vele zien komen en gaan, mensen die net binnen waren en direct werden geholpen. Mensen die ook 6 uur iets zouden ophalen en zelfs nog langer moesten wachten. Helaas laatste keer voor ons.
Wij komen altijd graag bij Makan Sweetie, al jaren! Vandaag er ook gegeten op facebook kreeg ik een herinnering dat ik er 9 jaar geleden ook was, 30 okt 2013 Erg aardige eigenaar we hopen gauw weer te komen en lekker te eten
Het ruikt al lekker als je binnenkomt. Lekkere roti lam en rijst met saté gegeten. Top eten en gezellig tussen alle waxinelichtjes. Was lang geleden dat we bij makan swietie hadden gegeten. Moeten we vaker doen.
Belachelijk lekkere roti, werkelijk nog nooit zo’n goede gehad.
Telefonisch besteld. Kregen ongevraagd automatisch het grote gerecht. Erg aan de prijs en niet zo smaakvol als vroeger. Geen zuur bij de vega variant. En geen sambal. Echt te duur hoor. In Amstelveen betaal ik hier €8,50 voor. We komen niet meer terug.
Raymond maakt de beste roti en pom! Jammer dat de openingstijden wat beperkter zijn geworden terwijl er juist zoveel vraag is.
Beetje tegenvaller na de laatste keer. Beperkte porties en vooral erg jammer; sperziebonen ipv kouseband.
Is niet meer wat het geweest is qua wachttijden. Je besteld iets. Duurt een kwartier zeggen ze vervolgens zit je hier 1.5 uur. jammer van deze zaak. Wel complimenten aan de kok. De roti was heerlijk en zacht. Mijn vrouw genoot van de saoto soep. Mogelijk wat meer mensen in de keuken en het gaat naar 5 sterren.
Telefonisch besteld . Over ander half uur klaar .best laat eten maar oke 18.15 kan nog wel Bij ophalen is het niet klaar dus vraag hoelaat is het ongeveer klaar dit wisten ze niet . dit is de 3x al nu geef ik het op.wordt weer gehaktbal op de hoek bij frietzaak heel jammer
Erg lekker gegeten. Porties waren goed, prijs was goed, smaak was goed. Het was alleen niet heel warm meer. Wel stond het al klaar toen ik het af kwam halen, wat erg fijn was! Geen last gehad van wachttijden dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid