facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makado Beek

Makado Beek

Info

Makado Beek is 7 dagen per week geopend. Bekijk de openingstijden per winkel op de betreffende winkelpagina op www.makadobeek.nl.

Geschiedenis

70 winkels onder 1 dak - altijd gratis parkeren - gratis kinderopvang

Zorgeloos en overdekt winkelen? Kom dan naar Makado Beek. Het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg met meer dan 70 winkels.

Je vindt in Makado Beek alles op het gebied van mode, lifestyle en beauty tot en met levensmiddelen, elektro, bloemen, speelgoed en de kapper. Bovendien kun je er heerlijk eten en drinken. En dat allemaal onder één dak!

De brede looppaden en ruime winkels maken het shoppen extra comfortabel. Door de ruime gratis parkeerplaats en parkeerdek, breng je de boodschappen eenvoudige naar je auto. Ook bij slecht weer is Makado Beek zeker een bezoekje waard.

Adres: Wethouder Sangersstraat 314, 6191 NA Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 046 - 437 46 69
ln.keebodakam@ofni
Stad: Beek
Route: Wethouder Sangersstraat 314
Postcode: 6191 NA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: makado beek winkels, makado beek openingstijden 2017, makado beek plattegrond, makado beek koopzondag 2017, makado beek openingstijden 2018, makado beek action, action makado beek openingstijden, intertoys makado beek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasteel Rijckholt Kasteel Rijckholt 17 km In 1975 met kampweek 6e klas lagere school in het kasteel gelogeerd. Lang geleden maa...
De musschenberg De musschenberg 98 km Een wat verouderd hotel dat best een facelift kan gebruiken. Met name geldt dat ook v...
Restaurant 't Heuveltje Restaurant 't Heuveltje 111 km goed overnachten
Recensies
Dit is een locatie waar u aan al uw wensen kunt voldoen, op het gebied van winkelen, eten, drinken en een ontspannen sfeer. Heerlijk shoppen, hier in Limburg!
Geweldig mooie plek om te winkelen. Altijd droog en warm. Super veel keus met winkels en horeca.
Leuk en overdekt winkelcentrum. Perfecte locatie voor op een regenachtige zondag bijvoorbeeld. Vaak wel druk maar door de grote parkeerplaats prima te doen. Aanbod van winkels begint weer toe te nemen en iets te moderniseren maar de leegstand is zeker nog zichtbaar. Als men op deze manier verder blijft gaan kan het alleen maar beter worden. Horeca is ook leuk en gevarieerd maar mag hier en daar nog wat uitbereiden of vernieuwen. Een uitstekende plek voor unieke concepten! Overige faciliteiten als toiletten, servicedesk en kinderopvang zijn uitstekend.
Heel gezellig overdekt winkelcentrum waar je eigenlijk alles kunt vinden van snuisterijen tot kleding en apparatuur tot speelgoed .Er zijn ook speciaal zaken voor he nagels of voor chocolade.En je kunt op verschillende plaatsen lekker koffie drinken of een hapje eten.ook hier keuze genoeg .
Leuke winkelcentrum met alle winkels die je nodig hebt onder 1 dak. En ook eetgelegenheden voldoende aanwezig. Parkeerplaats is er ook meer dan genoeg. Makado is zeker een bezoek waard. Vooral als je beschut wil winkelen.
Een leuk winkelcentrum met gratis parking. Breed aanbod van verschillende winkeltjes van slagerij tot chocolaterie, lingeriewinkel tot Xenos. Ruim opgezet met mogelijkheid om even lekker koffie te drinken. Ruime parkeermogelijkheid
Bij winkelcentrum Makado Beek is het gezellig makkelijk te parkeren en alles onder één dak super toch. Je kunt winkelen en een hapje eten of wat drinken en voor ieder wat wils. Ik zou zegge ga zelf eens een kijkje nemen en beoordeel zelf hoe het is je zult denk ik op de zelfde conclusie komen.
Fijne centrum met veel soorten winkels; sleutelmaker/schoenenrestauratie, wafel/ijssalon, kledingwinkels, opticien winkels, verzoringsproductenwinkels, boekenwinkel, etc. Ging in het verleden vaker hier ontbijten en maakte er dan een middagje shoppen van.
GA NIET NAAR DE NAGELSALON YOURNAILS!! Ik werd geholpen door een mevrouw dat geen Nederlands of Engels sprak. Ik liet mijn nagels doen en 6 van de 10 nagelriemen bloedden en zelfs onder mijn nagel bloedde het. Haar eigen nagel stak door een gat van haar handschoen uit en daarmee pulkte ze het product onder mijn nagel vandaan waarmee ze ook onder mijn nagel stak waardoor het ging bloeden. Ze zei sorry maar ging daarna met de electische nagelvijl recht in de open wonden vijlen. Ik heb €55,- euro af moeten rekenen. Hun pinautomaat deed het niet omdat het papier op was.. slechte inventarisatie op voorraad dus. Mijn vingers doen nog steeds pijn van het bloeden. En ik denk zelfs dat mijn nagel ontstoken is doordat ze met haar eigen nagel die door een gat in haar handschoen heen stak onder mijn nagel zat te porren waardoor het ging bloeden.
Wij gaan minstens 1 keer per week naar de makado. Ook als we niets nodig hebben , dan lopen we daar zomaar wat rond , nemen een hapje en een drankje en komen tochaltijd met iets thuis. Het is er gezellig winkelen en gratis parkeren
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Makado Beek met het openbaar vervoer


Beek, Makado 120 meter
30
795
797
Beek, Makado 130 meter
30
795
797

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid