facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAK Kitchen

MAK Kitchen

Info

Magnificent Asian Kitchen

Prijzen

Lunch
Kinderen 4-11 €9,50
Volwassenen €16,50

Diner (Dinsdag t/m donderdag)
Kinderen 4-11 jaar €13,80
Volwassenen €23,50

Diner (Vrijdag t/m zondag)
Kinderen 4-11 jaar €13,80
Volwassenen €25,50

Adres: Westersingel 80, 2651EL Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0105112454
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Westersingel 80
Postcode: 2651EL



op zoek naar gerelateerd: Asian Kitchen menu, Beste Chinees Amsterdam Centrum, Beste Chinees Amsterdam Oost, Chinees restaurant in de buurt, Manchurian Restaurant Amsterdam, Beste Chinees Amsterdam bezorgen, Chinese restaurant near me, Chique Chinees restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asia bistro Asia bistro 229 meter Geweldig eten, laat je verassen door de chef, het zal niet tegenvallen! De beste sush...
Sushi bezorgen in Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker en Zoetermeer Sushi bezorgen in Berkel, Bergschenhoek, Ble... 623 meter Vegan sushi, we bestellen regelmatig. Maar de stukjes worden steeds kariger. Zie foto...
Recensies
Helaas staat hieronder de oude review want tegenwoordig is het bar slecht. Zeer slecht ongeïnteresseerd personeel, een drankje kan makkelijk een uur duren ondanks meerdere keren vragen. Eten ook niet best meer. Jammer want het was een top zaak maar nu is het een drama!!! Al vele Sushi-zaken in Nederland getest van Groningen tot Limburg maar dit is en blijft mijn favoriet. De sushi's worden vers gemaakt en niet zoals je soms merkt dat ze bij drukte vooraf klaargemaakt worden. Ze smaken heerlijk en zijn rijkelijk voorzien van vis. De bediening is zeer vriendelijk en doen er alles aan om er een aangename avond van te maken. De eigenares en de vaste medewerkers zijn top!
Vind het een leuk en gezellig restaurant. Met heerlijk eten en leuk personeel. Altijd wordt je heel hartelijk ontvangen. Wij komen hier 2 a 3 x per maand. En ja soms is het wel eens druk en moet je wat langer wachten op je eten. Maar dit is nooit een probleem geweest voor ons. Het is de afgelopen maanden dicht geweest ivm verbouwing. Maar 5 oktober gaan ze weer open en reken maar dat wij weer zullen gaan komen. Ik raad het iedereen aan. De lekkerste sushi in omstreken
Hebben hier al vaker gegeten. De prijzen zijn redelijk maar de kwaliteit is BEHOORLIJK ACHTERUIT gegaan, helaas. Het personeel is vriendelijk maar het eten is gewoon slecht nu. Taai vlees, smakeloze sushi, en keuze is beperkt tot het gewone. We waren in juni 2018 hier en komen voorlopig niet meer tot het eten weer beter is.
Zeer goed sushi restaurant. Klant staat centraal, persoonlijke aandacht van het personeel. Verse sushi, bestellingen snel uitgeleverd. Komen hier meerdere malen per maand voor de afgelopen 5 jaar en zijn van plan dit nog lang te blijven doen.
Het eten was zoals je verwacht in alle all you can eat restaurants, gewoon goed. De bediening daarintegen was ronduit slecht!! Bij binnenkomst werd er met een chagrijnige blik naar een tafeltje gewezen in de hoek. We moesten zelf om drinken vragen, het duurde allemaal erg lang en ze vergaten vaak gerechten. Een dankuwel en alstublieft bleek ook een nieuw begrip te zijn voor het personeel.
Heeft een nieuwe heropening gemaakt en is weer helemaal goed,jammer dat alleen sommige dingen zijn verstopt in hoekjes zoals het toetjesbuffet. Verder is het hetzelfde concept. Leuk restaurant voor Kinderen. Ze werken net als bij de andere all you can eat ketens ook met een handig tabletsysteem.
Eerst twijfels na zeer slechte ervaringen met Mei voorheen. Sterk verbeterd! Echter nog wel wat aandachtspunten zoals de wijnglazen. Te klein en te oudbollig. Sla bijvoorbeeld bij de Action grote moderne wijnglazen in; kost weinig; maar het straalt 10x meer klasse uit. En dan ijs in koffiekopjes??? Serieus? Kan echt niet! Tablet helemaal OK, maar zorg voor een kaart op de tafel zodat tafelgenoten alvast kunnen kijken en zo'n kaart is overzichtelijker dan het zoeken op de tablet. Maar al bij al, sterk verbeterd en komen zeker nog een keer terug.
Flink verbeterd ten opzichte van restaurant Mei. Lekker sushi. Leuke,verzorgde bediening. Aankleding van het restaurant nu erg sfeervol. Verbeterpunten: Andere wijnglazen met iets meer inhoud voor €3,50! Deze wijnglazen zijn een aanfluiting! Verder dessertschaaltjes met dessertlepel voor het ijs. Nu moet je het in een koffiekopje dien met een theelepeltje. Kan echt niet! Als deze punten verbeteren komen wij zeker terug!
Geen idee waar de resenties vandaan komen maar het is na de verbouwing bar en boos slecht. Kwaliteit is enorm achteruit gegaan en de bediening is slecht. Stap van het all you can eat concept af en lever weer kwaliteit aub.
Heerlijke verse sushi. Één van de beste waar ik ooit heb gegeten en dat zijn er heel wat. Vriendelijk en jong personeel die het heel goed doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid