facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Majella Fotografie & Webstyling

Majella Fotografie & Webstyling

Info

Krachtige beelden maken het verschil.
Door mijn marketing ervaring weet ik welk beeld het beste past in een bepaalde context.

Geschiedenis

Beelden zetten een proces in leven

Ben je opzoek naar sfeervolle fotografie of aansprekende lifestyle beelden? Zoek je iemand die met je mee kan denken over passend beeld bij jouw verhaal of website? Dan kan ik je helpen. Ik ben een lifestyle fotograaf uit Friesland met een achtergrond marketing en communicatie. Krachtige beelden maken het verschil.

Je wilt een iets anders voor je bedrijf dan

de standaard stockfoto’s die je concurrenten ook gebruiken
de sfeer van de fotografie die niet klopt met je merk
de matige kwaliteit van de foto’s
de beeldkwaliteit is niet consistent
Wat kun je van mij verwachten?

beelden die in een oogopslag emotie oproepen
sprekende beelden die aansluiten bij je merk of artikel
iemand die meedenkt vanuit merkstrategie
(online) marketing advies
tekst en beeld juist weergegeven
Door mijn marketing ervaring weet ik welk beeld het beste past in een bepaalde context. Ik geloof sterk in co-creatie. We kijken of de beeldtaal klopt bij de essentiële waarden van het merk of artikel. Past het huidige beeld bij de rest van het verhaal? We werken samen om beeld te creëerden dat de essentie van jou, je merk, je artikel of je bedrijf weergeeft.



"Ik help ondernemers om hun personal brand te versterken met beelden, zodat zij meer klanten aantrekken en impact kunnen maken. Deze persoonlijke beelden zie je bijvoorbeeld terug op de website, Linkedin on in een pérfecte instagramfeed!"
Adres: G.W. Navislaan 23, 9251 GE Bergum
Telefoonnummer: 06-57 25 39 76
Stad: Bergum
Route: G.W. Navislaan 23
Postcode: 9251 GE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeeSocial BeeSocial 70 meter B E E S O C I A L social media trainingen online marketing fotografie Team: Majella ...
Folkje Visser Styling Folkje Visser Styling 225 meter Welkom bij Folkje Visser Styling! Ik geef Kleur-, Kleding en Imagoadvies zowel partic...
Online Marketing Online Marketing 246 meter Ik help mensen vanuit loondienst naar een succesvol eigen bedrijf binnen 90 dagen.
Studio Pracht Studio Pracht 558 meter Interieur- en tuinadviezen
SailingPics SailingPics 2 km SailingPics
Recensies
Majella maakt voor onze winkel professionele, mooie, frisse content en stralende foto's. Majella is buiten haar kunnen als professional erg vriendelijk, enthousiast en denkt met je mee. Aanrader!
Majella is enthousiast en heeft altijd leuke ideeën! Dat geeft als resultaat; leuke, spontane en mooie foto's. Met regelmaat maakt ze prachtige foto's voor mijn site en socials. Een aanrader!
Samen met Majella heb ik mij verder bekwaamd in het werken met Canva. Majella is heel prettig in de communicatie en het samenwerken en ze heeft mij goed geholpen in het gebruiken van Canva voor Social Media voor mijn bedrijf SUP Tour Friesland. Dankjewel Majella en tot een volgende sessie!
Aanrader! Majella heeft meerdere keren foto's voor mijn boerderijwinkel de Zomerschuur gemaakt. Ze is erg goed in haar vak en ik ben erg blij met het eindresultaat van o.a. beelden voor mijn kookboek.
Vanaf de start up van ons bedrijf in 2019 is Majella allround betrokken. Wat begon met een social media training, fotografie en vormgeving van ons logo. Inmiddels heeft ze samen met ons een herkenbare huisstijl ontwikkelt en verzorgd ze met regelmaat een beeldbank om onze klanten te inspireren met de nieuwe collecties. Daarnaast hebben we met regelmaat/ wekelijks marketing overleg om snel te kunnen inspelen op lopende thema’s. Dit doen we door middel van het gebruik van een strippenkaart zodat we zelf kunnen bepalen wanneer we haar advies en kennis kunnen inschakelen/ toepassen. Door de enorme ervaring op het gebied van marketing weet Majella altijd een passend, persoonlijk advies voor Posh te geven.
Majella heeft foto's gemaakt van mij voor mijn bedrijf FLOW automatiseringsbureau. Vooraf vond ik het heel spannend, ik had nog nooit een fotoshoot gedaan. Maar Majella was heel relaxed, ze gaf concrete instructies en de fotoshoot ging daardoor heel soepel. De foto's zijn heel mooi geworden, ik ben er heel blij mee! Aanrader!
Majella is een ster in wat ze doet. Ik kan bedrijven zeer aanraden gebruik te maken van haar diensten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid