facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAIZON Interieur

MAIZON Interieur

Info

MAIZON Interieur zorgt voor een optimale vertaling van interieurwens of -idee naar concreet plan. Verfrissend, persoonlijk en altijd inspirerend!

Geschiedenis

Welkom bij MAIZON Interieur!

"Je huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar jij en anderen zich prettig voelen. MAIZON Interieur bevestigt dit, door je identiteit terug te laten komen in jouw interieur."

Iedereen heeft andere interieurwensen en daardoor is ieder ontwerp uniek. Met een frisse, verrassende en onafhankelijke blik, biedt MAIZON interieuradvies en -ontwerp op maat, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. MAIZON Interieur zorgt voor een optimale vertaling van idee of wens naar concreet plan; overzichtelijk, passend bij jouw situatie en budget en inspirerend! Daarnaast kan MAIZON de gehele realisatie van het project begeleiden.

"Fijn wonen is een belangrijke basis voor geluk. Een inspirerende werkruimte draagt bij tot succes. Met een professioneel ontwerp van MAIZON Interieur is een goede woon- en werkomgeving voor iedereen weggelegd!"

Interesse of vragen? Ik ontmoet je graag!



De kracht van MAIZON: Onafhankelijk advies| Persoonlijke betrokkenheid | 3D-ontwerpen | Eerlijk en helder | No-nonsens | Kennis van materialen, bouwprocessen en technische zaken | Out of the box | Custommade en oplossingsgericht.



"MAIZON Interieur staat voor het vertalen, visualiseren en verwezenlijken van interieurwensen. Of je nu een nieuw huis wilt inrichten, een huis gaat bouwen of toe bent aan een nieuwe werkomgeving. MAIZON maakt de optimale vertaling van wens naar concreet & compleet interieuradvies en realiseert dit met een praktische aanpak en mooie visualisaties.Met een frisse, verrassende en onafhankelijke blik ontwerp ik leef- en werkruimtes, passend bij jouw stijl en budget."
Adres: 's Gravenbroekseweg 27, 2811 GB Reeuwijkbrug, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 42350822
Stad: Reeuwijkbrug
Route: 's Gravenbroekseweg 27
Postcode: 2811 GB


Recensies
In 2021 heeft Marieke ons fantastisch geholpen met de inrichting van ons nieuwbouw huis. Zeker omdat het nieuwbouw betrof was het erg fijn om 3D beelden te zien zodat we de meubels al vooraf al een plekje konden geven. In het ontwerp had Marieke een kast op maat ontworpen en kreeg onze woonkamer een mooi geheel. Kortom: heel blij met het advies, het meedenken en de goede service van Marieke!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid