facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mainwork BV

Mainwork BV

Info

Mainwork BV bemiddelt personeel in de sectoren Industrie, Techniek, Logistiek, Transport en Office vanaf LBO tot HBO niveau.



"Wij ontmoeten je graag bij ons mooie kantoor in Weert, ‘de poort van Limburg’. Met meer dan genoeg banen in deze ruime regio vinden we altijd de perfecte baan voor jou.Solliciteer op een van onze vacatures, of kom langs!"
Adres: Schoutlaan 30, 6002EA Weert
Telefoonnummer: 0495-583358
Stad: Weert
Route: Schoutlaan 30
Postcode: 6002EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Trixxo Weert, Ruimbaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HENK detachering HENK detachering 93 meter Fijn openlijk gesprek gehad.
Man op Maat Uitzendorganisatie Man op Maat Uitzendorganisatie 723 meter Man op Maat BV, MoM Aannemers BV en Job Service BV rekruteert vakmensen voor de bouw ...
Start People Weert Start People Weert 1 km Goede eerlijke service.
Wiertz Personeelsdiensten Wiertz Personeelsdiensten 3 km Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg.
Recensies
Deze laffe organisatie staat totaal niet achter hun personeel. Elke week veranderen ze hun eigen gemaakte afspraken ten koste van uitzendkrachten. Veel leugens, weinig wol, gewoon waardeloos.... Altijd grappig ook dat Mainwork hiero de Google reviews vet doet manipuleren. Zegt genoeg over hun machtspositie. Kansloos! Heel ver weg blijven van deze troep !!!!!!!
Zijn echt stalkers. Ooit een baan proberen te vinden via hun. Helaas niet mijn droombaan kunnen vinden.. Dit aangegeven te hebben werd de telefoon op gegooid. Maanden niks gehoord 2 mails gekregen met dat als ik uit het systeem verwijderd zou worden als ik niet zou reageren.. Nu 2 jaar later blijven ze me nog regelmatig bellen ook nadat ik verzocht heb uit het systeem verwijderd te willen worden..
Bij Mainwork denkt men met je mee. De visie die ze hebben voeren ze daadwerkelijk uit. Open, eerlijk en ondernemend. Welke stappen je ook wilt maken. Bij Mainwork word je gestimuleerd.
Top samen gewerkt. Goede werkgever geschat, en betalingen altijd super gegaan. Aan te bevelen voor alle werkzoekende.
Wat een slecht uitzendbureau. Ze zeggen het een en doen vervolgens dood leuk het ander. Ik raad iedereen af hier ooit heen te gaan !!!!!!
Word altijd goed geholpen. Ze luisteren goed naar wat je wilt en ook kunt. Ben blij met hen.
Top uitzendbureau! Persoonlijke aandacht en komen alle afspraken na. Zeker een aanrader.
Prima uitzendbureau. Geven eerlijk aan welke mogelijkheden en onmogelijkheden ze hebben. Goede communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid