facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mainstage NL

Mainstage NL

Info

Mainstage is dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en daarmee hét nieuwe podium van het zuiden!

Adres: Oude Engelseweg 1, 5222AA Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31736293911
Stad: Den Bosch
Route: Oude Engelseweg 1
Postcode: 5222AA



op zoek naar gerelateerd: Mainstage Den Bosch plattegrond, Mainstage Den Bosch capaciteit, Parkeren MAINSTAGE Den Bosch, Notenkraker Den Bosch, Mainstage geplande evenementen, Wat is MAINSTAGE, Main stage, Oude Engelenseweg 1 Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekcafé Lohengrin Muziekcafé Lohengrin 3 km Genoten van deze locatie tijdens de GRANBADDY's band met moderne muziek blues, jazz ...
Recensies
Goed geregeld met aparte ingangen, en paden gekleurd tapijt. De zitplaatsen zijn zo verdeeld dat je niet voor iemand langs hoeft om je plaats te bereiken. Ook het personeel is goed geïnstrueerd. Geluid ook goed cabaret voorstelling.
Henry van Loon was ondanks het wat langzame publiek erg leuk. Super geregeld met diverse looproutes, en veel afstand tussen de bezoekers.
Goed geregeld met alle Corona eisen, jammer dat het alsnog voorlopig weer "op slot" gaat.
Mooie plek met voldoende parkeergelegenheid. Ze hebben ook flink hun best gedaan voor covid19 en daardoor voelde heg net zo veilig als op een luchthaven. Overal spatschermen maatregelen en mondkapjes.
Najib Amhali was TOP. Helaas mis je in de Brabant Hallen het exclusieve avondje uit in de schouwburg met afsluitende borrel in het centrum. Het is een noodoplossing in Corona-tijd.
Mooie locatie, alleen het wegrijden van de parkeer plaats is een ramp!! Zet 2 mensen neer bij de poortjes om parkeertickets aan te nemen en zet de slagbomen omhoog. Tip!!
Waardeloze accomedatie. Als je daar twee uur op een stoel zit kan je de volgende dag gelijk door naar de fysio.
Super avond geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid