facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maine Coon Cattery Iliaki Kataigida

Maine Coon Cattery Iliaki Kataigida

Info

Welkom op onze website van cattery iliaki kataigida.

Geschiedenis

Cattery ''iliaki kataigida'' betekend in het grieks ''zonne storm'' wij zijn op deze naam gekomen omdat ons paard shadow ''sundance'' en onze kater ''storm'' bij ons in onze famillie hoort.
onze kittens groeien op in een gezin met 2 kinderen en 2 amerikaanse bulldogs en natuurlijk niet te vergeten onze gecastreerde ragdoll kater storm. ze groeien in huishoudelijke kring op zodat ze alle zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben en wat vooral voorop staat de gezondheid van de kittens.



"Maine coon cattery"
Adres: Kruisstraat 37, 4251CV Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: 31640622967
Stad: Werkendam
Route: Kruisstraat 37
Postcode: 4251CV



op zoek naar gerelateerd: Maine Coon Cattery Brabant, Cattery Maine Coon, Maine Coon cattery Gelderland, Maine Coon kittens verwacht, Maine Coon XXL Cattery, Cattery Werkendam, Maine Coon Cattery kerkdriel, Cattery Iljoeska
Recensies
Via Facebook zijn wij bij Mariska en Henk terecht gekomen. Wij zochten een maatje voor onze kat Bowie. Vanaf het eerste moment had ik al heel prettig app-contact met Mariska en konden wij langskomen om een beschikbare kitten te bekijken. Wij waren op slag verliefd op kleine Ziggy! We hebben uitgebreid gepraat over de karakters van Bowie en Ziggy en besloten dat Ziggy een goed maatje zou zijn. We mochten vaak langskomen om hem te bezoeken en Mariska stuurde regelmatig updates. Het was ook geen probleem dat Ziggy iets langer bleef in de cattery ivm onze vakantie. Wij hebben Ziggy nu vier weken in huis en wat een heerlijk katje is het. Hij past perfect bij Bowie en het zijn al goede vriendjes. Ziggy is speels, heel sociaal, knuffelig en nieuwsgierig. Bowie en Ziggy spelen met elkaar en zoeken elkaar op. We merken aan Bowie dat hij echt blij is met zijn nieuwe broertje. Mariska's liefde en betrokkenheid voor de cattery is overduidelijk te merken. Ook alle andere katten waren stuk voor stuk heel leuk! Je kan ook altijd bij haar terecht voor vragen. Ik kan iedereen deze cattery aanraden. Mariska en Henk, ontzettend bedankt voor Ziggy Stardust!
Goede catery. Aardige vrouw weet ook veel informatie. Houdt rekening met de poezen die zwanger zijn.
Bevlogen mensen die weten wat ze doen met een goed hart voor dieren.
Hartstikke aardige mensen, professionals, hier kun je gerust terecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid