facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maike's ballonnen

Info

Ballondecoraties, heliumballonnen en (kinder)entertainment!

Geschiedenis

Maike's ballonnen maakt alle partijen een feest! Dat is waar we voor staan. We willen op alle feestjes zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) blij maken met mooie balloncreaties en een mooi geschminkt gezicht. Ook maken we allerlei ballondecoraties voor elke gelegenheid. Deze kunnen helemaal naar uw wens worden gemaakt.



Het ontstaan van Maike's ballonnen:

Een enorme passie voor het werken met kinderen en het werken met ballonnen. Deze combinatie zorgde ervoor dat Maike's ballonnen is ontstaan. In 2013 volgde Maike een cursus ballonmodelleren om over haar angst voor ballonnen heen te komen. Dit deed ze bij Crearose in Lievelde. Na heel veel ballonfiguren maken werd de angst langzaam minder, en werd het werken met ballonnen een hobby, en later zelfs een passie. Ze maakte de facebookpagina 'Maike's ballonnen' aan, puur om foto's van haar ballonfiguren op te zetten. Maar al snel kwamen de aanvragen voor kinderfeestjes en andere gelegenheden binnen. Deze kans greep Maike met beide handen aan en zo is Maike's ballonnen, zoals we het nu kennen, ontstaan. In 2014 volgde Maike een cursus kinderschmink en kwam ze er achter dat ze dit ook erg leuk vindt om te doen. Sinds januari 2015 is er daarom ook de mogelijkheid om een schminkartiest in te huren bij Maike's ballonnen.


Medewerkers:

Maike Penterman
Maike Penterman is de eigenaar van Maike's ballonnen en heeft het bedrijf opgericht. Maike heeft een grote passie voor het werken met ballonnen en sinds 2014 schminkt ze ook. Naast het werk bij Maike's ballonnen werkt Maike in de kinderopvang.

Charissa Rougoor
Charissa Rougoor werkt sinds december 2014 bij Maike's ballonnen. Tot nu toe doet Charissa veel werk achter de schermen, zoals het beheren van onze facebookpagina. Charissa is op het moment in opleiding om Maike's ballonnen straks ook te versterken als ballonartiest.

Adres: Weurden 78, 7101NL Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 06-44497303
Stad: Winterswijk
Route: Weurden 78
Postcode: 7101NL



op zoek naar gerelateerd: ballonnen lievelde, ballonnen bestellen online, helium ballonnen, ballonnenboog
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lock'd - Escape Room Winterswijk Lock'd - Escape Room Winterswijk 0 meter Onze vakantieborrel begonnen met een escape room 'the sleepover'. Erg leuk om te doen...
Ballonpakketje.nl Ballonpakketje.nl 0 meter Ballonpakketje.nl is onderdeel van Maike's ballonnen. Hier kunt u heliumballonnen, fe...
Boogie Woogie Cultuurcentrum Boogie Woogie Cultuurcentrum 284 meter Veel persoonlijke aandacht voor de jonge muzikanten.
FabsCreations.nl FabsCreations.nl 791 meter http://www.fabscreations.eu
Atelier Colonia Atelier Colonia 1 km In onze online-shop vindt u een ruime keuze aan handgemaakte kunstobjecten. Er wacht ...
Ubcro Sports Ubcro Sports 2 km Gister voor het eerste keer in de gym geweest, mooie gym zeker voor herhaling vatbaar
Restaurant Berenschot's Watermolen Restaurant Berenschot's Watermolen 2 km Vanwege corona dicht. Mooi wandelgebied met vele leuke zandpaden en bospaden.
Tejatertick Tejatertick 10 km Tejatertick treedt elk jaar op in Winterswijk, 's Heerenberg en Lochem. Heb je intere...
Recensies
Maike maakt de mooiste ballon decoraties. Altijd aardig! En snel! Aanrader als je mooie ballon decoratie nodig hebt.
Maike maakt alles mogelijk, ik ben fan. Voor elke gelegenheid wel iets leuks te vinden. Top
Mooie ballonnen! Maike denkt daarnaast met je mee en zorgt voor een stipte levering. Al met al voor herhaling vatbaar!
Orgineel bruiloft cadeau laten maken met ballonnen Zag er geweldig uit. Erg goed geholpen.
Prima werk Maike, volgende opdracht komt er weer aan .
Last-minute ballonnen besteld, top service en prachtige kwaliteit!
Inventief, vriendelijk en snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid