facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maik Megens Timmerwerken

Maik Megens Timmerwerken

Info

Maik Megens Timmerwerken. Nieuwbouw,verbouw en onderhoud. Stuur gerust een berichtje voor de mogelijkheden.



"Maik Megens TimmerwerkenDoor een groot eigen netwerk te hebben met onderaannemers zoals loodgieter, Elektricien, Stucadoor en tegelzetters zijn wij in staat alle werkzaamheden die de klant vraagt te kunnen realiseren.Van overkappingen, dakrenovatie, dakkapellen, dakramen, deur-raamkozijnen, verbouwingen van woning en badkamers tot complete nieuwbouw.Heeft u interesse in Maik Megens Timmerwerken dan kunt u met ons contact opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte."
Adres:
Telefoonnummer: +31613643041
Stad: Wijchen


Recensies
Maik heeft bij ons als aannemer een dakkapel van +- 4 meter breed, en een uitbouw van 2,40m gezet. Dit alles binnen een zeer nette tijd. Communicatie was ook erg fijn en vlot. Als er iets was wat wij anders zouden zien, werd dit direct opgelost. Meedenken is ook erg fijn! Zeker een aanrader.
Net bedrijf. Staat je eerlijk en oprecht te woord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid