facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mai Thai

Mai Thai

Info

Authentiek Thais restaurant Mai Thai in Oisterwijk-centrum. Veel (ook gratis) parkeermogelijkheden. Alles wordt vers bereid en veel keuze voor vegetariërs en glutenvrije gerechten.

Geschiedenis

Authentiek Thais restaurant waar je gezellig kan dineren in een prettige omgeving met vriendelijke bediening in het centrum van Oisterwijk. Gratis parkeren kan vlakbij of betaald in de parkeergarage onder theater Tiliander op 50 m lopen van de deur.

Adres: Lindeplein 5, 5061 HN Oisterwijk
Telefoonnummer: +31132115220
Stad: Oisterwijk
Route: Lindeplein 5
Postcode: 5061 HN


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Recensies
Het eten was echt heel erg lekker! We hebben 4 vegetarische hoofdgerechten besteld en met elkaar gedeeld. Afwisselende smaken, goede kwaliteit en aardig personeel. Zeker weten een aanrader! Vegetarische menuopties: Bijna elk hoofdgerecht is vegetarisch te bestellen. Je kunt dan voor tahoe tofu ipv vlees of vis kiezen.
Prima start totdat de eigenaresse mij zag en vroeg; “U mist zeker de sambal?”. “Yep”. En vanaf dat moment kwamen mijn onvergetelijke belevingen als kind naar boven. Ik zie het nog voor mij de wekelijkse diners bij de familie in Den Haag. Tante Nori die met haar vriendinnen van de Thaise ambassade kwebbelend in de keuken de meest exotische Thaise gerechten maakten. Thanks Mai Thai.
Geweldig restaurant. Heerlijk vers en zeer goed gekruid eten. Zeer vriendelijk personeel Wij hadden een kleine mix als voor gerecht aanrader het donkere sausje erbij, zie foto voor de naam. Als hoofd, Phad Med Ma Muang, kip met noedels En Keng phed kai, curry kip en gebakken rijst Als desert een heerlijk mango ijs khao Niauw mamuang Een echte aanrader De zoete witte wijn is heerlijk. En ook de jasmijn thee was lekker. Wij gaan hier zeker terug komen. Sept 2022 wederom gegeten, nog even lekker Echt waanzinnig, ook gerecht phad nan man hoy kai is heerlijk.
Wat een tent. Op website staat afhalen. Bel ik 3 keer…. Geen antwoord. Rij ik ernaar toe en wil ik bestellen krijg ik doodleuk te horen dat het druk is vandaag dus geen afhalen en we nemen ook niet de telefoon op. Te veel moeite om even een bericht op telefoon achter te laten? Komen we dus nooit meer…Eten: 1/5
Eten is prima. Persoonlijk hou ik van iets pittiger. Besteld voor een grote groep, inclusief diverse voorgerechten. Maar de porties zijn vrij klein. Hierdoor is het advies extra te bestellen in tegenstelling tot mijn ervaringen bij andere Aziatische afhaalrestaurants.Eten: 4/5
Na vele goede verhalen wilden wij ook eens bij Mai Thai gaan eten. Wat hebben we heerlijk gegeten! Super vriendelijk personeel en echt fantastisch eten. Moeilijke keuze tussen alle curry's en wokgerechten dus zeker de moeite waard om nog eens een ander getecht te gaan proberen. Ik heb een notenallergie en vond het erg spannend om in een Thais restaurant te gaan eten, gezien de vele noten en pinda's die gebruikt worden. Het personeel is hier super goed mee omgegaan. Er is rekening gehouden met mijn allergie en ik heb heerlijk kunnen eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijks Thais eten. Leuk ingericht restaurant met buitenterras. Bediening vriendelijk en eten wordt mooi opgediend. Enige minpuntje was dat de kipsaté niet echt warm was. Zeker voor herhaling vatbaar
Mijn ervaringen met eerdere bezoeken waren positief echter op Koningsdag met 7 personen eten, viel tegen. Bij het 3 gangen menu B was de hoeveelheid van het hoofdgerecht niet voldoende. We hebben navraag gedaan, maar dit bleek helaas wel te kloppen.Eten: 3/5
Wat een absoluut genot om hier te eten. Valt echt gewoon niets te bekritiseren. Eten is heerlijk, bediening is top, vrolijk en attent. Eten naar waarde. Heerlijk met een Tsingtao biertje erbij!
Lieve mensen, heel zorgzaam en hun eten is echt echt vers en super lekker je proeft dat het met liefde wordt gemaakt, en ik ben er al 2x geweest helemaal uit België Tot binnekort weer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid