facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maharani

Maharani
"Customer friendly restaurant with home made traditional Indian cuisine. You can feel, are and taste the flavours"
Adres: Nieuwe Langendijk 59 , Delft 2611, NL
Telefoonnummer: 015 212 8989
Stad: Delft
Route: Nieuwe Langendijk 59
Postcode: 2611



op zoek naar gerelateerd: maharani restaurant, maharani rotterdam, maharani den haag, indiaas restaurant scheveningen, maharani betekenis, indian restaurant den haag, indiaas restaurant den haag centrum, taj mahal den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
India Garden India Garden 259 meter Met zijn zessen heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Sfeer/inrichting is zoals v...
Atithi Atithi 6 km Lekker eten. Vriendelijk personeel. Klein maar leuk restaurantje. Eten van het hoofdg...
Recensies
Voor het eerst hier gegeten als niet ervaren eters van de Indiase keuken. Wij hebben het verrassings menu genomen met een mix van diverse gerechten. Dit is goed bevallen. Alleen de tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht was iets te lang. Het is was verder een aangename ervaring met vriendelijke personeel. De prijs-kwaliteit is niet goed in verhouding, vandaar de drie sterren.
We hebben vanavond genoten van het driegangen vis verrassingsmenu. De garnalen in deeg vooraf waren heerlijk en de zwaardvis uit de tandoori oven was absoluut goddelijk. Hele vriendelijke bediening en gratis papadum met drie x dip!
Altijd erg lekker eten en veel verschillende soorten Indiase gerechten. Ook heerlijke lassi en genoeg keus voor de liefhebber van pittige gerechten. Rolstoeltoegankelijkheid: Het restaurant is goed toegankelijk, echter geen rolstoeltoegankelijk toilet.
Heerlijk eten. De Indiaase wijn is echt een aanrader, past echt goed bij het eten. Ook de mogelijkheid om te bestellen en thuis te laten bezorgen. Het restaurant is knus en gezellig. Personeel is enorm vriendelijk.
Top restaurant waar ze nog precies weten hoe je serveert en service verleent. Goede eerlijk prijzen en heerlijk eten. Sta versteld van het serviceniveau na mijn horecaervaringen sinds corona. Aanrader en wij komen terug!
Het eten is erg verwesterd en niet traditioneel zoals op de website staat. De biryani chicken is letterlijk gewoon gebakken rijst. Toen de medewerker vroeg hoe het eten smaakte, hebben wij dat gezegd, waarop de medewerker onze tafel begon af te ruimen. Die medewerker heeft zonder vragen en pardon ons eten weggegooid. Dat is belachelijk en de medewerker heeft zich daar niet eens voor verontschuldigd. Wij zijn fijnproevers als het gaat om Indiaas eten en met de prijzen die worden gehanteerd en reclamemteriaal dat wordt gebruikt, hadden we ons echt op iets bijzonders verheugd. Helaas was dit niets anders dan een teleurstelling. Hier komen we nooit meer terug. Mocht je traditioneel Indiaas willen eten, kies een ander restaurant.
Een hele gezellige eetgelegenheid. Leuk en gezellig personeel. Ga a.s. woensdag de 14e weer eten daar!!!! Vegetarische menuopties: Ook voor de vegetarische klant genoeg gerechten.
Oh neee! Wat is hier gebeurd? Nieuwe kok? Goedkopere kwaliteit eten? Jarenlang fan maar nu na 2x hier te hebben laten bezorgen, ga ik afscheid nemen van Maharani. Het is niet meer wat het was. Zo ontzettend jammer.
Heerlijk gegeten, hoofd- en nagerecht. Gegrilde garnalen met veel groente, kikkererwten, garlic naan, en gebakken rijst. Nagerecht mango-ijs ?÷/ slagroom. Helemaal super, beide gerechten een dikke negen! Dus zeker eens uitproberen.
Goed Indiaas restaurant. We halen meestal af, goedkoper en het kan erg druk zijn in de smalle ruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid