facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magnitra Lifestyle & Coaching

Magnitra Lifestyle & Coaching

Info

Magnitra Lifestyle & Coaching opgericht met het doel om mensen te ondersteunen in hun weg naar een gezonde levensstijl en het onderhouden hiervan.



"Magnitra lifestyle & coaching is dé partner waarmee u uw leefstijldoelen gaat behalen! Geen standaard sportschool maar een personal gym. Wij werken met op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Door middel van deze persoonlijke aanpak en uw doorzettingsvermogen werkt u in een informele en prettige sfeer aan het verbeteren van uw leefstijl. Niet alleen personal training maar ook voedingsbegeleiding en leefstijl coaching zijn tools die wij aanbieden. Zowel voor de particulier als voor bedrijven bieden wij complete vitaliteitsprogramma's aan.Interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een online intake en maak van 2021 het jaar van uw persoonlijke leefstijlswitch!#DareToChange"
Adres: Neerbeek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-15119217
Stad: Neerbeek


Recensies
Heel goed en deskundig super fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid