facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magneet-armbanden.nl

Magneet-armbanden.nl

Info

Het adres waar u terecht kunt voor Trendy magneetsieraden en alle overige magneetproducten tegen lage verkoopprijzen.
Wij verkopen ook sieraden met magneten i.c.m. edelstenen, koper, strass e.v.a.

Geschiedenis

Wij verkopen de gehele lijn van Energy and life, Energetix en Enerjii. Van al deze bedrijven zijn wij officeel distributeur.

Doordat wij met onze Magnetic Wellness kollektie geen deel uit maken van een netwerkmarketing bedrijf en direct .vanaf de groothandel door verkopen, kunnen wij beduidend goedkoper onze topkwaliteit verkopen



"Wij verkopen topkwaliteit magneetarmbanden van vooral Japanse leveranciers, wat garant staat voor perfectie. Er is zoveel keuze van Titanium tot r.v.s voor dames en of heren, voor tieners of kleine kinderen. Van metaal kleur of roze goud of vele andere kleuren, met of zonder kristallen, van leer, hout of van koper noem maar op wij hebben het. Het Magnetic Wellness merk is sinds onze oprichting door ons gestart en heeft geen enkele band met de Duitse fabrikanten. Onze sieraden hebben magneten die variëren van 1500 Gauss en 5000 Gauss. Heeft u speciale wensen laat het ons weten, wij gaan vrij ver in het tevreden stellen, mits redelijk van onze vaak terugkerende cliënten."
Adres: Waterkiep 3, 6852KJ Huissen
Telefoonnummer: +648173064
Stad: Huissen
Route: Waterkiep 3
Postcode: 6852KJ



op zoek naar gerelateerd: Magnetische armband review, Helende Armband Dames, Helende armbanden heren, Magneet armband kopen, bol.com magneet armband, Magnetics armband, Titanium magneet armband, Magneet armband heren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yanini Yanini 2 km Ik was zodra ik de hanger om had stil in mijn hoofd. Dat was een heerlijke ervaring.
Recensies
Een super goede ervaring gehad met het kopen van een stoere magneet-armband bij deze webshop.
Mooie magneet armband. Snelle levering en heel vriendelijk contact. Hartelijk dank! Ik moest echter toch de armband zelf verder op de juiste lengte brengen door een schakel terug toe te voegen. Zonder inkort setje wat trouwens niet veel kost is dit haast niet te doen zonder dan de armband te beschadigen.
Kadootjes besteld voor familie en de armbanden kwamen zonder dat ik daar apart om had gevraagd super mooi ingepakt binnen. Was mooi om te geven!
Snelle levering. Mooi ingepakt met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Ik ben uitermate tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Fijne website met een keur aan magneetsieraden. Klantvriendelijk bedrijf. Bij je bestelling is altijd een handgeschreven kaartje metvriendelijke woorden. Snelle levering ook.
Snelle en goede levering. Het product zat zelfs in een cadeauverpakking met een persoonlijk kaartje erbij. Super!
Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en een zeer snelle levering met een persoonlijke touch
Mooie verpakt ontvangen met een persoonlijke kaartje erbij. Mooie armband waar ik erg blij mee ben
Erg snelle levering. En goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid