facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magna Plaza Amsterdam

Magna Plaza Amsterdam

Info

Magna Plaza, The Beauty Of Shopping.

Geschiedenis

Magna Plaza is een indoor winkelcentrum in een prachtig monumentaal pand. Je vindt hier een grote variëteit aan winkels die jou alles bieden op gebied van beauty en fashion.
En tussen het shoppen door kan je je hier natuurlijk ook tegoed doen aan een lekkere kop koffie of een smakelijke lunch.
Tot snel bij Magna Plaza!

Magna Plaza, the beauty of shopping.



"Shopping Center"
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 182, 1012 SJ Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwezijds Voorburgwal 182
Postcode: 1012 SJ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: magna plaza restaurant, magna plaza parkeren, magna plaza food court, shopping center amsterdam, magna plaza geschiedenis, magna plaza mango, magna plaza armani, magna plaza food hall
Recensies
Dramatische toestand. Prachtig gebouw maar geen sfeer door alle leegstand. Jammer! Zo veel van te maken. Fotogeniek pand, dat dan weer wel.
Magna plaza blijft toch een magisch winkelcentrum. Niet in de laatste plaats door het zeer speciale gebouw. De Neogotische elementen van dit ooit hoofdpostkantoor van Amsterdam zijn gelukkig nog steeds goed zichtbaar. Het aanbod van winkels is gevarieerd. Maar er is door de jaren veel verloop in geweest ervaar ik als bezoeker. Tegenwoordig is er ook een foodhal gevestigd op de bovenste etage. Ook op de begane grond wordt er een verbouwing tot horeca gerealiseerd. Zolang de ik kan genieten van de architectuur ben ik allang blij en misschien is dit zelfs wel beter in een restaurant sfeer dan met al die modezaken. Maar waarschijnlijk denken dames daar weer anders over.
Onbegrijpelijk dat de meeste winkels vertrokken zijn op een paar volhouders na. Dit prachtige vroegere postkantoor verdient meer dan deze zwanenzang. Voor de volhouders geef ik de 5 sterren want die zorgen ervoor dat het gebouw toch nog iets te bieden heeft. Volhouden! Het kan alleen maar meer beter worden.
Als ik in Amsterdam ben bezoek ik deze Plaza. De allure die het uitstraalt trekt mij aan. Alleen bij mijn bezoek na de Kerst was ik teleurgesteld. De food department was al enige tijd gesloten alleen stonden er meer winkelpanden leeg dan mijn laatste bezoek. Dat vond ik heel jammer.
Prachtig gebouw, aan te raden er een keer een kijkje te gaan nemen. Hard getroffen door de coronatijd, er staat veel leeg op het moment. Heb er zelf alle vertrouwen in dat dit wel weer goed gaat komen, want de plek is waanzinnig. Nogmaals, ga er een keer een kijkje nemen, want je ziet dit niet veel in Nederland. Vanuit de bovenste verdieping naar beneden kijken is fotowaardig, en de sfeer is en blijft er geweldig. Alleen maar positief over deze plek.
Vergane glorie. Hopelijk lukt het om weer mooie winkels aan te trekken of een goede food court.
Complete leegstand. Je bent er met 5 min weer buiten. Geen sfeer . Geen winkels en wat er zit.... heeft geen sfeer of uitstraling. Vermijden is beste wat je kunt doen
Prachtig gebouw maar op een paar winkels na staat het volledige pand leeg.
Het zou fantastisch mooi kunnen zien indien de bezetting met winkels beter is dan nu. Voor corona was het gezelliger.
In dit majestueuze gebouw waren vele mooie winkels en enkele horeca gelegenheden gevestigd, maar tegenwoordig staat het nagenoeg leeg. Er bevinden zich nog maar enkele winkels: twee ruim opgezette kledingzaken Mango en Sissy Boy, waar men ook iets kan eten en drinken, een winkel voor toeristen en een zaak waar geurkaarsen e.d. verkocht worden. Het gebouw zelf is echter nog wel het bekijken waard en de kledingzaken zijn ruim opgezet, waardoor het daar wel fijn winkelen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid