facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magna Events

Info

Magna Events is een full service evenementenbureau en organiseert al 10 jaar met veel passie en plezier (zakelijke) evenementen op maat.



"Wij verzorgen de leukste online uitjes en teambuildingactiviteiten. We hebben natuurlijk standaard concepten, maar de meeste uitjes zijn ook op maat te maken. We zorgen altijd voor een persoonlijk contact en onze begeleiders weten altijd waar ze mee bezig zijn. Bij ons géén goedkope studenten, maar mensen die dit écht als werk doen. Twijfel je nog steeds?! Bel ons gerust voor een persoonlijk gesprek of vraag een offerte aan via de website en we garanderen dat jullie een leuk bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander soort uitje tegemoet gaan!"
Adres: Gasthuisvelden 11, 4811 VX Breda
Telefoonnummer: 0767851466
Stad: Breda
Route: Gasthuisvelden 11
Postcode: 4811 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magna Entertainment Magna Entertainment 0 meter Super leuk uitje gehad met onze collega's! Magna luistert echt naar je wensen en maak...
Strik Entertainment Strik Entertainment 256 meter Ze is zo lief en een topper !! En super gezellig
Drink & Enjoy Drink & Enjoy 586 meter
BeleefBreda BeleefBreda 671 meter Mooi rustig pleintje met diversen speciaal zaken en een overdekt terras. Drinken voor...
PEP Advies B.V. PEP Advies B.V. 687 meter CAO expertise flexbranche. Met o.a. advies en begeleiding bij SNCU trajecten, certifi...
XXL Events XXL Events 723 meter Top team! Goei volk
KAAT&CO KAAT&CO 736 meter Wij zijn KAAT&CO. We creëren voor ieder moment een uniek en bijzonder event. We ver...
JBworx JBworx 751 meter Marketing Innovation
Dagje weg Den Bosch Dagje weg Den Bosch 766 meter Toffe activiteiten midden in get centrum van Breda! Mede dankzij het gezellige person...
Co-Workx Co-Workx 798 meter Co-Workx is een bureau dat is gespecialiseerd in PR- en contentmarketing voor IT-bedr...
Zonnig Zonnig 801 meter Eindelijk weer tijd voor de zon en daarom tijd voor ZONNIG!
Strand Binnen Strand Binnen 812 meter Erg mooie en grote locatie. Ik had er een personeelsfeest en er waren meerdere dj's a...
Drive Thru Escape Drive Thru Escape 821 meter TIJDELIJK GESLOTEN De allereerste Drive Thru Escape van Nederland! Speel vanuit je au...
Festival Aan Tafel Festival Aan Tafel 821 meter Met afstand het gezelligste terras van Breda! Evenementenlocatie STRND biedt Bredase...
Handpicked agencies Handpicked agencies 830 meter Handpicked agencies fantastisch bedrijf met veel verstand van zaken.
Breda Netwerk Breda Netwerk 862 meter De FB groep is handig
Het Grote Studentenfeest Het Grote Studentenfeest 951 meter Hét meest epische studentenfeest van Nederland!
HeldHavtig HeldHavtig 951 meter Goeie fotografe en steld je goed op je gemak.
Recensies
Afgelopen woensdag 15 juni hebben we het teamuitje van onze afdeling gehad: pubquiz. Wat een geweldig leuke avond hebben we gehad!! De presentatie super interactief, de vragen heel afwisselend en de competitie onderling heel erg hoog. We kunnen niet meer zeggen dan een enorme aanrader!! Ferdinand nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond en tot ziens bij Intratuin Halsteren!
Wij hebben voor een jubileumfeest met onze carnavalsvereniging Magna entertainment ingehuurd. Contact verliep laagdrempelig en ongecompliceerd. Er werd goed meegedacht. Uiteindelijk afgesproken om Ik hou van Holland te spelen met de vereniging. De middag zelf was te leuk, gelachen, gezongen en vals spelen waar mogelijk was. We hebben van de leden niets dan complimenten gekregen over de middag en Ferdinand. Zeker een aanrader!!!
Erg leuk teamuitje gehad via Magna entertainment. We hebben het 'ik hou van Holland' spel gespeeld. De presentatie, sfeer, assecccoires en locatie waren goed geregeld. De communicatie vooraf was duidelijk en er werd snel gereageerd bij vragen. Telefonisch goed bereikbaar en checkten 1 week vooraf nog in of alles duidelijk was en of we er zin in hadden. Zeker een aanrader voor een leuk uitje met je team, familie of vrienden.
Afgelopen dinsdag, 27 december, hebben we dankzij Ferdinand van Magna Entertainment een geweldige personeelsborrel gehad. De quizmaster maakte er middels de Ik Hou van Holland quiz een grandioze avond van, de stemming zat er meteen goed in. Apparatuur werkte top en communicatie helemaal naar wens. Dank voor het snelle schakelen, zeker tot in de toekomst!
Afgelopen 23 december hebben we een super leuke kerstborrel gehad dankzij Ferdinand. Hij kwam het Ik Hou Van Holland spel presenteren. De sfeer zat er goed in, communicatie en apparatuur waren top. We hebben genoten!
Geweldige middag gehad met Dion! Ranking the stars gespeeld met ons team, waar veel doorstroom van collega's is geweest het laatste jaar. Heel erg leuk om elkaar beter te leren kennen! Dion doet het geweldig en zorgt direct voor een leuke sfeer.
Ferdinand voelde erg goed aan wat voor groep hij voor zich had. Wist precies de juiste snaar te raken. De vragen waren toegankelijk, afwisselend en leuk. Ferdinand erbij in zijn vrolijke pak maakte het helemaal af. Ook de flexibiliteit van Magna en Ferdinand was fantastisch! Zeker een aanrader!
Met ons teamuitje het spel ik hou van Holland gedaan. Super middag gehad, veel gelachen. Leuke onderdelen en de begeleiding en aankleding door Ferdinand was top.
Absolute aanrader! Wij hebben met ons team ruim 76 collega's het ik hou van Holland spel mogen spelen. De presentator was onwijs enthousiast nogmaals complimenten! We hebben echt een super avond gehad!
Super leuke middag/avond gehad. Wij werken in teams met verschillende niveaus en iedereen vond het leuk. We hebben een wat aangepaste pubquiz gedaan en een aantal jaar geleden 'Ik hou van Holland'. Beiden zijn een aanrader om een bijeenkomst wat extra jus te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid