facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen

Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen

Info

MAGICAL TOURS - www.magicaltours-vakantie.nl - Spirituele reizen. Vakanties voor hart en ziel! Reizen naar krachtplaatsen en sterrenwegen. Vakanties met wandelingen, ongerepte natuur en workshops op het vlak van levenskunst.

Geschiedenis

MAGICAL TOURS - reisorganisatie. Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!
Tijdens onze reizen creëren we de omstandigheden die een gevoel van welbevinden voor onze deelnemers mogelijk maakt. Tevens reiken wij, door middel van de workshops, concrete handvatten aan die op langere termijn kunnen bijdragen aan meer levenskracht, bewustwording, geluk, ontspanning en vitaliteit.

Onze taak

Ons verlangen is om "hogere inspiratie" op aarde handen en voeten te geven. De verbinding met de aarde heeft bij ons een centrale plaats. Het aardse genieten vinden wij belangrijk. Genieten van alles wat onze planeet ons te bieden heeft. Wij geloven dat het leven hier op aarde een vreugdevolle belevenis mag zijn! Tijdens onze reizen is er ruimte voor plezier, een wijntje bij het kampvuur en een goed gesprek of juist een rustig moment voor uzelf, om de accu op te laden. De goede organisatie en duidelijkheid schept een kader waarin mensen zich prettig voelen.

Producten

Spirituele vakanties voor levensgenieters! Sinds 1999 organiseren wij geheel verzorgde vakanties onderverdeeld in 2 categorieën:

Vakanties naar krachtplaatsen/Sterrenwegen:
Krachtplaatsen zijn de chakra's van de aarde. Energie van de aarde en de kosmos komt hier samen, wordt gebundeld en getransformeerd. Sterrenwegen zijn etherische energiebanen die kennis van Atlantis in zich dragen. Reizen langs een sterrenweg activeert deze kennis. In deze overgangstijd speelt deze kennis een sleutelrol.

Vakanties met workshops op het vlak van creativiteit & Levenskunst:
Deze reizen staat in het teken van workshops op het vlak van creativiteit en levenskunst. Hierbij staan praktische handvatten voor meer energie, vitaliteit, ontspanning, zingeving en geluk centraal.



"Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Wij bieden jou stilte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende meditaties. Kom tot jezelf, geniet en voel je vitaal, ontspannen en blij. Onze reizen zijn óók geschikt voor alleengaanden en senioren. Wij hopen dat onze vakanties inspireren tot respect voor aarde, mens en dier. Niet alleen tijdens de vakantie, maar vooral ook in het leven van alledag. Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Je bent va"
Adres: Sint Annabrinkstraat 10, 7491XK Delden
Telefoonnummer: 074 376 7405
ln.eitnakav-sruotlacigam@ofni
Stad: Delden
Route: Sint Annabrinkstraat 10
Postcode: 7491XK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: spirituele reizen voor alleenstaanden, spirituele vakantie nederland, spirituele reizen belgie, spirituele reizen 2018, bijzondere spirituele reizen, magical tours ierland, spirituele reizen italie, spirituele reis glastonbury
Recensies
Een geweldige vakantie gehad. Zeer geraakt door de krachtplaatsen. Kom zeker terug. Dankjewel voor de goede zorgen.
De magische reizen zijn super. Ik heb ze bijna allemaal gedaan en wacht nu op de nieuwe reis in Schotland.
Fantastisch! Vakantie om te bewegen in de natuur en heerlijk tot rust komen.
Zo'n fijne tijd gehad. Dankjewel jacqueline en jesn- luc Ik kom zeker terug.
Zulke mooie plekken gezien. Een heerlijke vakantie gehad.
Goed verzorgde spirituele reizen. Volop ruimte voor je eigen beleving. Ruimte...rust en volop genieten. Een aanrader.
Een heerlijke vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar.
Wekt nieuwsgierigheid op. Intrigerend en inspirerend..
Geweldige ervaring
Top! Top! Top!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen.

Delden reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Sint Annabrinkstraat 10 delden ecotoerismebedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Magical Tours | Spirituele vakanties | Spirituele reizen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marco Brouwer - ReisCreaties Marco Brouwer - ReisCreaties 321 meter Reisbureau in Delden en omgeving met de zekerheid van ANVR, SGR en calamiteitenfonds.
Goedkoopreizen.nl Goedkoopreizen.nl 427 meter De goedkoopste reizen vind je op Goedkoopreizen.nl. Dagelijks de beste deals voor vlu...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid