facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magic Circus - het Nederlands Stadscircus

Info

Reserveer je kaarten via www.magic-circus.nl.
Magic Circus, hét Nederlands Stadscircus sinds 1987.
Modern circus, voor gezinnen van nu, mis het niet! Het favoriete Circus van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Geschiedenis

Reserveer je kaarten via www.magic-circus.nl.
Magic Circus, hét Nederlands Stadscircus.



"Magic Circus, het Nederlands Stadscircus is het favoriete circus van moderne gezinnen van nu! Vergeet alles wat je van circus denkt te weten. Magic Circus is anders! Frisser, moderner, maar wel leuk voor het hele gezin. Circus zoals circus niet hoort te zijn. Elk jaar te zien in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Amstelveen, Hoorn en de regio Leiden."
Adres: Dorpsplein 1, 3451 BK Vleuten
Stad: Vleuten
Route: Dorpsplein 1
Postcode: 3451 BK



op zoek naar gerelateerd: Magic Circus Utrecht, Magic Circus Zwolle, Magic Circus Voorschoten, Magic Circus recensie, Magic Circus korting, Magic Circus Alkmaar, Circus Hillegersberg, Circus Rotterdam
Recensies
Wij waren vandaag met ons vier jarige zoontje bij jullie voorstelling. Hij keek zijn ogen uit en vond de poffertjes in de pauze heerlijk. Bedankt voor een onvergetelijke herinnering!
Heel leuke middag voorstelling gehad met diverse optredens. Mijn twee kinderen 5 en 9jr keken hun ogen uit en vonden het geweldig. Bedankt voor deze leuke belevenis!
Een hele leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten! De zaal was nu niet helemaal vol, dus we konden nu gelukkig een ruim zitten en de kinderen konden het goed zien. Ik weet niet of dat ook zo is als het vol zit. De toiletten zijn wel écht een minpunt, wat een gore dingen! Jammer!
Helaas een onprettige ervaring met mail contact. Ik ben het contactpersoon van een vriendin die momenteel niet bij haar mail kan en de Nederlandse taal niet goed beheerst. Ik heb foto bewijs dat zij op de trap moest zitten en weinig zag van de show, samen met haar kindjes. Er wordt gereageerd dat er genoeg plekken moeten zijn voor de kaartjes. Personeel heeft zelf gezegd dat zij een klacht kon indienen omdat dat die avond niet het geval was. Jammer dat er geen oplossing wordt geboden voor haar en er gedaan wordt alsof zij niet de waarheid spreekt. Manier van mail contact voelt onprettig en passief agressief.
Je wordt bedreigd door personeel omdat je na pauze niet op dezelfde plek gaat zitten omdat er andere zijn gaan zitten wat overigens niet eens VASTE plaatsen zijn! Ik ben vertrokken!
Leuke show neergezet door een enthousiaste groep. Het is zeker de moeite waard om dit circus te bezoeken met de familie.
Geweldig leuke show gezien, zat goed in elkaar en zeer vermakelijk voor jong en oud. fijne sfeer en super aardige mensen. ook prettig dat er een pauze tussendoor was handig met kleine kinderen die moeten plassen :D Absoluut een aanrader
Het is misschien een heel leuk circus. Helaas waren wij door ziekte van mijn zoon verhinderd. Op de website staat een email adres waar je kunt verzoeken om om te boeken naar een andere datum bij onvoorziene omstandigheden, en dat probeerde ik dus ook. Er wordt niet op de mail gereageerd, dus zijn we 50 euro armer. Op zich geen ramp hoor, maar zet dan gewoon geen email adres neer.
Mooie familie voorstelling genoten nieuwe show "ho ho ho"
Top vermaak voor de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid