facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mafcentrum

Mafcentrum
Adres: Pastoor Leursstraat 12, 5993 CC Maasbree, Nederland
Telefoonnummer: 077 465 3021
Staat: Limburg
District: Peel en Maas
Stad: Maasbree
Route: Pastoor Leursstraat
Huisnummer: 12
Postcode: 5993 CC


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: 20:00–02:00
zaterdag: 20:00–02:00
zondag: 12:00–14:00, 17:00–00:00

Recensies
Voelt als thuiskomen. Drankjes zijn lekker, keuken hebben ze niet nodig, want daar is de overbuurman voor
Altijd gezellige plek om rond te hangen. Er is vaak wat te doen en te zien wat zorgt voor een mooie opkomst. Er is speciaal bier uit de tap en uit de fles. Dus keus genoeg. Helaas is er maar weinig non-alcoholische drank zonder koolzuur te verkrijgen.
Leuke café waar ook een dagbesting TWP zit die op woensdag 10:00 Tot 19:00 . Vrijdags 10:00 tot 16:00 Leuke activiteiten die daar worden gehouden . Als je in Limburg bent echt een aanrader om daar eens naar toe te gaan .en volg hun ook op facebook .
Jongerencentrum. Ooit landelijk op de kaart als Paradiso van het zuiden. Overdag activiteiten met de theaterwerkplaats. s'Avonds jongerencafé. Alles met vrijwilligers. In de café/zaal is regelmatig life muziek
De vrijwilligers hier zijn zeer sociaal en gemotiveerd. Een paar van de beste feesten uit mijn jeugd vonden bij t Maf plaats. Fijn dat het er is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid