facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maestricht Clinics

Info

Maestricht clinics biedt een breed scala aan huidverzorging en prachtige handgemaakte beauty producten

Adres:
Stad: Vogelenzang


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Natuurzuiver Studio Natuurzuiver 2 km Holistische huidverbetering en wellness in één met 100% natuurlijke, biologische en d...
Bodyhealing Bodyhealing 3 km Dé gevoelsexpert van Nederland Coaching, Reiki en Yoga
Profi-Nails Profi-Nails 3 km Zeer goede nagelstyliste/opleidingen! Wil je ook nagelstyliste worden? Zou ik het hie...
Recensies
Hoewel vrijwel iedereen een begeleider nodig heeft na oogonderzoek mogen begeleiders niet wachten in de wachtkamer worden zo de straat weer opgestuurd in de kou. Slechte planning. Uitsluitend winstoogmerk.
Heel tevreden over ontvangst, informatie ,staaroperatie en nazorg. Alles wordt heel goed uitgelegd, de sfeer is bijna huiselijk te noemen, bij operatie mag je zelfs je eigen muziek uitkiezen. Geen last gehad na staaroperatie, kon de dag erna meteen heel goed zien. Als mijn volgende ook tzt gedaan moet worden weet ik waar ik naar toe ga!
Heel tevreden over ontvangst, uitleg en behandeling. Er heerst hier een rust die maakt dat ik me op mijn gemak voel. En last but not least; resultaat van de behandeling, laser bij nastaar is geweldig !! Een tien voor alle medewerkers!
2 jaar geleden lens laten.plaatsen Begon nu steeds slechter te zien Nu controle bij andere kliniek, blijkt dat ze me een mono lens geplaatst hebben, ze wisten dat ik een voor dichtbij zou moeten hebben, en het hoorn vlies beschadigd hebben Ook geen na controle gehad Nu voor veel geld moeten laten corrigeren
Zeer goede kliniek ,vakbekwaam personeel en artsen. Werd zeer goed opgevangen en legde alles stap voor stap uit wat er ging bekeuren.
Zeer vriendelijk en bekwamen artsen en personeel . Stellen je heel fijn op je gemak.....vandaag de tweede operatie gehad gewoon fijn . De arts legt alles goed uit wat ze gaat doen .... Raad iedereen deze kliniek aan , daar ben je mens en geen nummer. Alleen jammer dat in deze corona tijd er geen koffie en bonbon was
Niets dan lof over deze kliniek met zeer vriendelijke mensen, zowel bij de receptie alsmede de assistenten en zeer zeker ook arts dr. van der Kar. Zij stelt je op je gemak, legt heel goed uit wat ze gaat doen en na de opratie komt ze nog even een praatje maken bij een kopje koffie en een bonbon. Zeer zeker een aanrader. Zij verdienen een dikke tien.
Goeie ONTVANGST,mij hebben ze,afgelopen woensdag geholpen, aan een oog,.mijn complimenten aan de Arts,en aan zijn Team,wat een service. Ik raad een ieder die problemen met hun ogen hebben, maak een afspraak, en u zult zien,wat een service, en ook de nazorg. SPECIAAL VOOR HET TEAM, DANKJEWEL.
Mijn vader had geweldige pijn aan zijn oog. We konden gelijk diezelfde middag terecht. De dame bij de receptie kwam meteen naar buiten toen ze zag dat mijn vader moeilijk met een stok liep om hem te helpen. Na alle formaliteiten naar de oogarts. Die was erg kundig en ontdekte meteen wat het probleem was. Het oog moest 2 weken lang behandeld worden. Zij heeft het duidelijk uitgelegd en nog een tekeningetje gemaakt voor de verpleging in het verzorgingshuis waar mijn vader verblijft. Ondanks het feit dat het druk was heeft ze alle tijd genomen om het mijn vader uit te leggen. Chapeau !
Afgelopen donderdag staaroperatie gehad Zeer bekwame artsen en personeel Raad iedereen deze kliniek aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid