facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAES notarissen

MAES notarissen

Info

Goed voor elkaar



"WIJ ZIJN MAES NOTARISSENEen onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en semioverheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer."
Adres: Oosthavenkade 39, 3134 NW Vlaardingen
Telefoonnummer: +31104453777
Stad: Vlaardingen
Route: Oosthavenkade 39
Postcode: 3134 NW


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 20:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Notaris MAES, MAES notarissen review, MAES notarissen vacatures, Notaris Twente, Notaris Amsterdam Centrum, Maudy van Ee, Notaris Van Doorne, Notaris Hilversum
Recensies
Zeer slechte ervaring. Offerte voor verklaring van Erfrecht vanaf € 225,--. Uiteindelijke factuur ruim € 2500,--. Dit terwijl de testamenten ook bij dit kantoor waren opgemaakt en alle gegevens dus al bekend waren. Zelf nog een fout aan moeten geven. Hebben heel lang moeten wachten voordat de verklaring opgesteld was. Diverse keren voor moeten bellen. Ook deze telefoontjes worden gewoon in rekening gebracht.
Hele lange doorlooptijd en heb meerdere keren moeten bellen en mailen, waar de stukken bleven. De vragenlijst die ze gebruiken was absoluut niet behulpzaam, terwijl bij het eerste gesprek dit wel werd aangegeven. Ook kregen we ondanks een offerte opeens een extra rekening voor een gesprek. Al net al geen positieve ervaring en weinig actieve benadering.
Helaas alleen maar negatieve ervaringen met MAES notarissen. Notariskantoor MAES offreert 500 euro om in het bestaande testament van mijn schoonmoeder 1 regel ! aan te passen, maar vervolgens ontvangen we een factuur van 700 euro, dat is 40% hoger. Na protest wordt deze factuur alsnog verminderd. Als ik vervolgens een review hierover aanbied op de website van MAES, wordt deze niet geplaatst. Als ik vraag waarom niet, is het antwoord dat er een “selectie” van reviews wordt geplaatst. En dat zijn, zo blijkt, alleen de positieve of met een heel klein puntje van kritiek. Zo zorgt MAES voor zijn eigen goede beoordelingen. Deze notaris neemt zijn klanten niet serieus en probeert ze ook nog eens maximaal te laten betalen en raad ik daarom sterk af. Met onze feedback is niets gedaan, ook al pretendeert de notaris van wel. Een reactie van MAES op dit review is dan ook niet serieus te nemen. Als je op mijn naam googelt, kom je van mij alleen maar positieve reviews tegen, op deze ene na. MAES notarissen is de slager, die zijn eigen vlees keurt.
Blijf maar bij het maken van tik tok's, voor notaris werk hier niet komen!
Ik ben natuurlijk geen deskundige op gebied van hypotheken, maar dat ik na 2 weken wachten er zelf achteraan moet om te zorgen dat de hypotheekstukken bij de bank terechtkomen vind ik van een zeer slecht niveau. Op email wordt niet gereageerd. Reactie: Klopt, ik heb zelf 2 weken na tekenen jullie gebeld omdat de bank doorgaf nog geen gegevens te hebben ontvangen. Dag later zelf nog een keer gebeld voor een bevestiging dat het ook daadwerkelijk verstuurd was.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MAES notarissen.

Vlaardingen notaris

openingstijden, locatie, vervoer. Oosthavenkade 39 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MAES notarissen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MAES notarissen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MAES notarissen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid