facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maerlant Brielle

Maerlant Brielle

Info

Het Maerlant in Brielle is een brede school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium.

Geschiedenis

Het Maerlant is een openbare school met vmbo basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde- en theoretische leerweg inclusief lwoo en lwt, havo, atheneum en gymnasium.
Daarnaast heeft de school ook nog een afdeling waar leerlingen met een lwoo-indicatie én een extra zorgvraag of leerlingen met een vorm van autisme onderwijs op maat krijgen (lwoo+).

Adres: Hossenbosdijk 14-16, 3232PX Brielle
Telefoonnummer: 0181412210
Stad: Brielle
Route: Hossenbosdijk 14-16
Postcode: 3232PX



op zoek naar gerelateerd: Maerlant Brielle agenda, Maerlant Brielle vakantie 2023, Maerlant personeel PDF, Maerlant Brielle jaarplanning, Maerlant Brielle Vacatures, Maerlant vacatures, Maerlant Brielle vakantie 2022, Magister Maerlant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maerlant College Maerlant College 18 meter Kwaliteit gaat rap achteruit door het nieuwe school systeem dat hier toegepast wordt....
Wellantcollege Anna Hoeve Brielle Wellantcollege Anna Hoeve Brielle 2 km Hele fijne en knusse school! Echt oog voor de individuele leerling
Maerlant TV Maerlant TV 8 km Kwaliteit gaat rap achteruit door het nieuwe school systeem dat hier toegepast wordt....
Recensies
Ik wil even van uit het diepste van mijn hart zeggen dat ik dit geen fijne plek op het internet vind. IRL heb ik hier nog meer problemen mee want ik heb scholofobie en deze school helpt daar niet mee.
Dit is een hele leuke school met hele aardige docenten zoals deze ⏬
Kwaliteit gaat rap achteruit door het nieuwe school systeem dat hier toegepast wordt. Als vader van vier ben ik niet tevreden en heb ik sterke twijfels of de rest van mijn kroost hier wel op school komt.
Ik betaal te veel boetes bij de bibliotheek
School. Niet meer nodig gezegd
Goede kantine, saaie docenten, saai huiswerk, pauzes mogen wel een halfuurtje langer, lessen zijn echt saai je valt net niet in slaap. Na de vakantie wil ik graag verbetering.
Beste school ever ben er langs gegaan en ik weet al naar welke school ik toe ga beste onderwijs ooitttt
Vandaag langs deze school geweest om een indruk te krijgen van deze school voor mijn dochter. De eerste indruk was positief.
lekkere broodjes in kantine
Sinds wanneer zit Maerlant op de Annahoevestraat? Verder heb ik niet te klagen over het Wellant college. Mijn oude school en heb het er naar mijn zin gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid