facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mae uitvaart

Mae uitvaart

Info

'Een bijzonder leven verdient een bijzonder afscheid'



""Een bijzonder leven verdienteen bijzonder afscheid."Persoonlijk en respectvol afscheid kunnen nemen is belangrijk voor de mensen die achterblijven. Een begrafenis of crematie waar je als nabestaande met voldoening op terug kijkt, helpt bij het verwerken van het verdriet. Mijn naam is Carole Roks en ik help u graag om stap voor stap de uitvaart van uw dierbare voor te bereiden. Niet alle beslissingen hoeven op stel en sprong genomen te worden. Alles is bespreekbaar en met al uw wensen sta ik u bij. Samen maken we het afscheid tot een waardevolle herinnering.Naast gediplomeerd uitvaartbegeleidster ben ik ook gecertificeerd dementieviendelijke uitvaartbegeleidster.Ongeacht hoe, of en waar u verzekerd bent."
Adres: wilhelminaweg 102, 6951 BS Dieren
Telefoonnummer: 0625140266
Stad: Dieren
Route: wilhelminaweg 102
Postcode: 6951 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BVG Bouwdienstverlening BVG Bouwdienstverlening 592 meter Bouwservice Gelderland
Stickers By Daisy Stickers By Daisy 593 meter Wil je een product bestickerd hebben of textiel bedrukt. veel is mogelijk vraag naar ...
Erik Pieterse Zonwering Erik Pieterse Zonwering 701 meter Onlangs had ik hen voor een spoedreparatie aan mijn rolluik gemaild op hun vrije maan...
ZielZacht ZielZacht 741 meter ZielZacht helpt mensen voluit te leven in werk&individueel leven. Ontdekken van je ei...
Honden en kattentrimsalon Marina Honden en kattentrimsalon Marina 757 meter Trimsalon aan huis. Onze hond is ruim 2 uur daar geweest dus hij is met veel geduld z...
Marron Sport en Natuur BSO Marron Sport en Natuur BSO 964 meter Sport en Natuur BSO
Fiets op 1 Fiets op 1 1 km Fietsen is het leukste wat er is! Onze stichting bevorderd activiteiten, evenemente...
Recensies
Mae Uitvaart is betrokken, warm en persoonlijk. Carole denkt goed mee en weet je echt te ontzorgen. Met oog voor details, de kleine dingen die het afscheid net een persoonlijker tintje maken.
Carole doet het met liefde. Je kunt aan alles merken dat dit haar grote passie is. Ze is erg betrokken, begripvol, denkt mee en komt haar afspraken na. Wat is ze een fijn persoon om om je heen te hebben tijdens de week van het regelen voor het naderende afscheid. Overal wordt aan gedacht. Wij hebben deze week beleefd met een lach en een traan samen met Carole. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.
De ondersteuning van Mae uitvaart ontzorgt op een heel belangrijk moment in een mensenleven. Ben je op zoek naar maatwerk dat aansluit bij jouw/jullie persoonlijke behoefte dan ben je aan het goede adres! Carole heeft aandacht voor alle betrokkenen en zorgt voor rust en structuur. Bedankt voor jouw liefdevolle, professionele ondersteuning.
Lieve Carole, Bedankt dat jij er voor ons was. Wij hebben jou leren kennen als een warme, liefdevolle en betrokken vrouw met enorme passie voor jouw werk. Jij bracht rust waar het nodig was en zette de puntjes op de i. Blij jou ontmoet te hebben. Lieve groet.
Op 15 oktober is onze schoon moeder en oma overleden. Carole heeft ons begeleid in de voorbereiding en uitvoering van haar uitvaart. Ze heeft alle praktische zaken voor ons geregeld. Perfect tot in de kleinste details. Daarnaast was ze met haar warme en rustige aanwezigheid een enorme steun in deze verdrietige periode. We kijken hier met een goed gevoel op terug.
Carole ontzorgd je op het moment, wanneer je het het meeste nodig hebt. Waar ze naast het ontzorgen voor de uitvaart, ook steun bied voor jou en je familie. Alles wordt door Carole tot in de puntjes georganiseerd en voorbereid, waardoor wij erop konden vertrouwen dat alles geregeld en georganiseerd was. Mae uitvaart zorgt voor een persoonlijke, passende, attente en liefdevolle uitvaart en nazorg. Wij zijn dankbaar voor haar steun en hulp in deze tijden.
Op10 mei 2015 overleed onze moeder geheel onverwachts. Carola kwam ons helpen bij de uitvaart en steunde ons in alles wat daarbij hoort. Ze gaf gelijk een warm en een vertrouwd gevoel. Zeer bijzonder. Ze heeft de uitvaart tot in de puntjes top verzorgd en we konden alles met haar delen en hoe we het wilde en hadden veel aan haar tips. Toen in oktober datzelfde jaar onze vader overleed was het vanzelfsprekend dat we haar weer benaderde. En dit keer weer met een fijn en warm gevoel. Zo bijzonder. Carola is een vrouw met passie voor haar vak.
In april 2016 overleed mijn moeder en zo kwam Carole Roks van Mae uitvaart bij ons.terecht. Ik kan niet anders zeggen dat we goede ervaringen hebben met deze uitvaart onderneming. Carol is betrokken, respectvol en denkt mee hoe de uitvaart zo goed mogelijk verloopt naar wens van de overledene en nabestaanden. Ik zou Mae uitvaart onderneming zeker aanraden.
De begeleiding en aandacht rondom de crematie waren goed georganiseerd. Wij zijn heel fijn geholpen om het afscheid zo te laten gebeuren zoals onze vader dat graag had gewild. Wij kunnen u Mae uitvaartverzorging ook echt aanbevelen.
Persoonlijk..alles helder gecommuniceerd en gedegen gepland en zeer klantvriendelijk en vakkundig begeleid.Top Carole. Hartelijk dank ook namens de familie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid