facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MaDy Kidsfashion

Info

Wij verkopen nieuwe, hippe en vooral betaalbare merk baby & kinderkleding.
Passen mogelijk op afspraak!
Telefonisch bereikbaar van ma/za.
Kvk 62759809 's-Gravendeel


Geschiedenis

Wij verkopen nieuwe, hippe en vooral betaalbare merk & boetiek kinderkleding.
Bereikbaar van ma t/m zaterdag
Passen mogelijk op afspraak!
Kvk : 62759809 - Dordrecht.



"Outlet babykleding en kinderkleding van bekende merken met kortingen tot wel 85%!Name-it - Quapi - Dirkje - Ducky beau - Vingino - Tumble 'n - dry - Z8 - Noppies - Vinrose Dutchjeans en nog veel meer.Snelle verzending!"
Adres: 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0623141019
Stad: 's-Gravendeel



op zoek naar gerelateerd: Kids fashion
Recensies
Hele leuke webwinkel met veel mooie kinder merkkleding voor een leuke prijs. Ik koop hier kleding voor mijn kinderen maar soms ook kleding voor bijvoorbeeld een verjaardag van een kindje of een babyshower. Echt wel een aanrader om hier te gaan kijken en shoppen, goede kwaliteit kinder merk kleding voor een zeer leuke prijs. Snelle levering en prima service
De afgelopen jaren geregeld kleding besteld. Voornamelijk jongenskleding, badkleding en babykleding. Topkwaliteit A-merken tegen een super scherpe prijs. Ik vind het zelf altijd wel fijn dat de originele kaartjes er nog aan hangen zodat je zeker weet dat het origineel en vooral niet gedragen is.
Super leuke kleding voor een leuke betaalbare prijs. Het contact is goed!! Vriendelijk, snelle service, komen afspraken na. Echt top!! Ik zal zeker kleding blijven bestellen.
Super leuke en mooie kwaliteits kleding gekocht voor mijn zoontje. Voor een betaalbare prijs, snelle en goede service. Zeker een aanrader!
Heb nu al een aantal keren hier besteld en ben dik tevreden. Goed koop en een snelle levering. Kleding blijft mooi. Top!
Zeer fijne webwinkel, met mooie/goede spulletjes en zeer klantvriendelijk. De prijs-kwaliteit verhouding is ook meer dan goed! Ik heb er al een paar keer iets gekocht en zal dat zeker blijven doen.
Fijne webwinkel. Makkelijk site waar alles goed vindbaar is. Snelle verzending en een mooie prijs voor mooie kleding
Snelle toezending met een leuke prijs voor mooie kleren. Makkelijke webshop waarin snel te vinden is wat je zoekt.
Leuke kinder kleding voor een zacht prijsje. Zeker de moeite waard om te shoppen Bij deze leuke webshop.
Superleuke baby en kinderkleding van mooie merkjes voor leuke prijsjes. Snelle service en vriendelijk in contact
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid