facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madurodam

Madurodam

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Madurodam, de plek waar je ontdekt waar het kleine Nederland groot is. Kom langs!

Geschiedenis

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je buiten ook ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.

Indoor attracties voor heel het gezin
In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel hoe het is om kampioen te worden.



"Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol attracties, doe-dingen en miniaturen."
Adres: George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag
Telefoonnummer: +31(0)704162400
ln.madorudam@ofni
Stad: The Hague
Route: George Maduroplein 1
Postcode: 2584 RZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: madurodam plattegrond, madurodam adres, madurodam parkeren, madurodam tickets, madurodam openingstijden, madurodam korting, madurodam prijzen, madurodam openingstijden 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum Sophiahof Museum Sophiahof 1 km Uit de geschiedenislessen en docu's op tv heb ik wel eens wat meegekregen over het In...
Muziek Museum Den Haag Muziek Museum Den Haag 2 km Mogelijk maken van een Muziek Museum In het Paleis Lange Voorhout te Den Haag met hi...
Europeana.eu Europeana.eu 3 km Europe's culture - collected for you. Explore tens of millions of items from a range ...
Literatuurmuseum Literatuurmuseum 3 km Ik had het zelf iets groter verwacht, vooral het deel voor de allerkleinsten kan grot...
Migratie Museum Migratie Museum 3 km Een warme huiselijke entree, mooie zalen en vriendelijk gastvrije personeel die moeit...
Louwman Museum Louwman Museum 4 km Schitterend museum waar jong en oud, autoliefhebber of kunstliefhebber zich naar mijn...
Haags Openbaar Vervoer Museum Haags Openbaar Vervoer Museum 4 km Er zijn hele mooie oude trams en je kan ook een rondrit doen met een oude tram. Allee...
Drievliet Drievliet 6 km Redelijke attracties...maarrrr...open prullenbakken door het hele park heen? Tijdens ...
Recensies
Een heel leuk park om heen te gaan. Kinderen en ouders kunnen zich prima vermaken. Aan het begin krijgen kinderen een paspoort. Hierin staan doe opdrachten, kunnen ze punten verzamelen en aan het einde krijgen ze nog een stempel. Toen ik binnen kwam dacht ik: Hmm dit is klein en ben je zo weer uit. Maar uiteindelijk ons toch 3/4 dag leuk kunnen vermaken. Als je alles goed wil bekijken en alle kleine leuke dingen wil doen. onderandere voor 20 ct een mars voor laten rijden bij de mars fabriek of voor 1 euro kleine klompjes wil laten maken bij de klompen makerij. Ben je echt wel even bezig. Er is voor jong en oud genoeg te doen. Ik vind het een aanrader. als kind hier met mijn ouders naar toe geweest en nu als 30er. Met onze eigen kinderen het blijft leuk.
Wat een leuke plek om te bezoeken. Dit was mijn allereerste keer in 48 jaar en was blij verrast. Ook mijn dochter en vrouw vonden het een heel leuk uitje. Het is echt iets voor jong en oud. Terwijl mijn dochter de bootjes mooi vond, was ik niet weg te slaan bij het mooi nagebouwde Schiphol. Ook de indoor attracties zijn zo de moeite waard om in te gaan. Het attractiepark is echt ook wel zijn geld waard en niet duur. En mocht je klaar zijn in het park dan is het bezoek aan Scheveningen een kleine moeite. Voor de deur stopt tram lijn 9 die een paar haltes verder alweer stopt bij Scheveningen.
Madurodam is een leuke plek, voor zowel jonge als volwassen bezoekers. Wij twee volwassenen hebben ons er een paar uur goed bezig kunnen houden. Personeel bij de ingang is vriendelijk, wel gek dat je nog in de rij moet wachten wanneer je vooraf al kaartjes hebt gekocht. We zijn gestart met een korte introductie over dhr. Maduro zelf, leuk om de achtergrond van het park te leren kennen. Vervolgens kan je lekker rondzwerven door heel Madurodam. Veel is kijken, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden tot interactie met een deel van het park. Begrijpelijk is veel gericht op kinderen maar zelfs dan is het voor volwassenen ook leuk om mee te doen! De extra tentoonstellingen Waterwolf, Dordrecht, Oranje zijn wel aardig maar voegen niet veel toe. Toiletten zijn schoon. Bereikbaarheid per OV is prima.
Locatie: Den Haag, dichtbij Scheveningen. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer tram 9 en voldoende parkeergelegenheid. Prijs: € 17,- voor een online ticket waarbij de datum vast moet worden gelegd. Het parkeren op het terrein van Madurodam kost €10,- Madurodam is een plek waar je moet zijn geweest. Naast dat je veel over Nederland zelf leert en haar historie, is het ook nog leuk om alle bouwwerken te bewonderen. Ook voor kinderen is er voldoende gelegenheid om geamuseerd te worden. Indrukwekkend hoe alles is gemaakt en wordt onderhouden! Er is ook gelegenheid om iets te kopen in de soivenirshop en om een hapje of drankje te nuttigen in het restaurant.
Altijd even leuk om hier rond te lopen. Park zelf is goed verzorgd en de planten worden goed onderhouden en ziet er erg schoon uit. Ook de wc's waren netjes en schoon. Alleen de "attracties" zelf niet zo goed. We misten en aantal bordjes van gebouwen en we hebben toch echt goed gezocht. Daarnaast waren veel doe dingen ook kapot. Het boot blussen deed het niet goed, de sluizen hadden te weinig water en het bestuurbare vliegtuig had een vast zittend roer, om even een paar dingen te noemen. Met deze ticketprijzen verwacht je toch iets meer onderhoud. Maar voor de 1x in de tienjaar dat we er naartoe zijn geweest en ondanks alle defecten, toch een leuk dagje uit.
Madurodam, onze kleine stad in een overvolle kleine stad grenzend aan het ooit mooie Scheveningen. Gelukkig is het er op een doordeweekse dag met redelijk zonnig weer niet overvol althans niet tijdens mijn bezoek, waardoor er voor alle verschillende bezichtigingen en show'tjes én tijd én ruimte was. Qua uitstraling is madurodam er goed op voorruit gegaan, natuurlijk zijn er altijd op- of aanmerkingen, die vind ik niet de moeite waard, want er wordt duidelijk hard gewerkt om alles op niveau te houden. De nieuwe attractie 'the flying dutchman' is er eentje die je echt moet meemaken. Je krijgt echt het gevoel in een vliegend apparaat te zijn beland terwijl je al wachtende op toegang tot, vrij vlot in de gaten hebt dat het vliegtuig stevig verankerd staat. En ondanks die kennis in het achterhoofd, weet je niet wat je meemaakt! Natuurlijk blijven de treinen, trams, randstadrail, varende boten, rijdende vliegtuigjes op Schiphol en alle andere kleine bewegende details in de al super goed gedetailleerde maquettes een waar spektakel voor jong en oud! Madurodam mag je niet missen! Goed om te weten: parkeren kan op de daarvoor bestemde parkeergarage links van de ingang, een parkeerkaart kost een tientje en dat is voor de hele dag dat u daar geparkeerd heeft. Tram 9 en bus 22 stoppen er praktisch voor de deur.
Dit bezoek was na een hele lange tijd jaren '90. Het park is goed onderhouden en er zijn veel nieuwe dingen te zien. Ook veel interactieve dingen om te doen. Het vliegtuig op ware grote maakt het echt af. Het restaurant naast de souvenirwinkel kan wel wat mooier aangekleed worden, dit was nogal sfeerloos. Verder was het er prima. Parkeren voor 10 euro vonden we nogal overdreven. We zijn op een doordeweekse dag geweest, het was lekker rustig.
Leuk interactief park waar je je prima een paar uur kunt vermaken.er zijn informatieve en interactieve attracties waar je veel leert over Nederland. De grote speeltuin is erg leuk voor kinderen vanaf 5 jaar. De Nijntje speeltuin is erg leuk voor de kleintjes. Er zijn voldoende voorzieningen om iets te eten of te drinken , maar er is ook genoeg gelegenheid om lekker op een bankje te gaan zitten en je lunch te nuttigen buiten de restaurants. Het park is rolstoelvriendelijk door de brede paden en de goede toegankelijkheid van de voorzieningen.
Het kleine Nederland in een klein park, groots neerzetten in miniatuur, dat omschrijft Madurodam. Stuk geschiedenis, stuk architectuur, stuk innovatie, een stuk waar we als Nederland trots op mogen zijn. De diversiteit aan monumentale en kunstzinnige gebouwen in Nederland, mooi bij elkaar gevoegd in 1 park. Interactief en leerzaam voor jong en oud. Genoeg te zien om zeker 2 a 3 uur rond te brengen. De attracties met een leerzaam karakter door beeld, licht en geluid te combineren, zijn een mooie toevoeging aan het park.
Onwijs leuk om veel belangrijke gebouwen en gebeurtenissen in het klein te zien. Er is ook veel te doen zodat je meer betrokken word in de ervaring, zeker leuk met kinderen. De paden zijn goed begaanbaar zowel met kinderwagen als rolstoel. Ze hebben een vrij grote parkeerplaats. Met openbaar vervoer is het heel gemakkelijk om er te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid